Concertul Bonnie Tyler la Bucureşti: Care sunt cerinţele artistei

Cântăreaţa Bonnie Tyler, care va susţine luni, de la ora 19.00, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a cerut ca în ziua show-ului să îi fie pus la dispoziţie un minibufet dotat cu băuturi răcoritoare dietetice, ceai englezesc şi, în mod special, o sticlă cu vin din Noua Zeelandă.

293 afișări
Imaginea articolului Concertul Bonnie Tyler la Bucureşti: Care sunt cerinţele artistei

Concertul Bonnie Tyler la Bucureşti: Care sunt cerinţele artistei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul cântăreţei Bonnie Tyler va fi urmat de show-ul trupei Smokie. Formaţia va completa atmosfera celor trei ore de muzica live cu melodiile pop-rock dintre care nu vor lipsi "Living next door to Alice", "Don't play your rock'n roll with me" şi "Mexican Girl", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Organizatorii pregătesc cu stricteţe fiecare condiţie impusă, fără a scăpa din vedere chiar şi cele mai mici detalii care vizează pretenţiile artiştilor şi ale staff-ului, în materie de transport, cazare şi preferinţe culinare.

Bonnie Tyler va ajunge la Bucureşti cu o zi înaintea concertului de la Sala Palatului, de la Londra. În perioada vizitei sale la Bucureşti, artista va fi protejată de doi bodyguarzi, se va deplasa cu o maşină de lux şi va locui în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele situat în apropierea sălii de spectacole. Artista a solicitat room-service disponibil 24 de ore, acces la solar, pisicina şi sala de fitness fiind închiriate special pentru Bonnie Tyler şi membrii echipei sale.

Cele trei mese principale ale zilei vor fi servite în restaurantul hotelului, iar pentru cina de după concert au fost solicitate rezervări la trei restaurante de lux.

În ziua concertului artistei îi vor fi puse la dispoziţie două cabine, una dintre acestea fiind amenajată pentru costume. Cabina artistei va fi dotată, de asemenea, cu o oglindă mare şi lumini speciale pentru machiaj şi nu va lipsi un minibufet dotat cu băuturi răcoritoare dietetice, ceai englezesc şi, în mod special, o sticlă cu vin, preferatul acesteia fiind Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă. Înainte de concert, Bonnie Tyler va servi preparate culinare cu ton, carne de vită, diferite sortimente de brânzeturi, dar şi salate şi fructe proaspete.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70 - '80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de albume, îşi va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", "Total Eclipse of the Heart", "To love somebody", "Lost in France", "Goodbye to the Islands", dar şi cu multe alte surprize.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului pot fi achiziţionate din reţeaua VreauBilet, de la Unirea Shopping Center, Sala Palatului, dar şi online, prin www.vreaubilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici