Concertul Europe la Bucureşti: Ce reguli trebuie să respecte spectatorii

Accesul spectatorilor la concertul pe care trupa Europe îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, joi, este permis de la ora 18.30, în deschiderea show-ului urmând să cânte Tudor Turcu & Blade Strings.

343 afișări
Imaginea articolului Concertul Europe la Bucureşti: Ce reguli trebuie să respecte spectatorii

Concertul Europe la Bucureşti: Ce reguli trebuie să respecte spectatorii (Imagine: www.europetheband.com)

Tudor Turcu este cântăreţ şi artist vizual, devenit cunoscut după ce a câştigat al doilea sezon al emisiunii "X Factor România". De asemenea, a fost finalist al concursului Eurovision în anii 2013 şi 2015.

Blade Strings este o trupă rock în care se folosesc exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul trupei este unul avangardist, Blade Strings reuşind să construiască o punte de legătură între două lumi diferite, muzica clasică şi rock. Repertoriul trupei cuprinde cele mai cunoscute piese ale genului, un tribut pentru tot ceea ce a însemnat muzica rock de-a lungul timpului, dar şi piese de altă factură, rescrise şi remodelate în stilul Blade Strings, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Recitalul susţinut de Tudor Turcu & Blade Strings va începe la ora 20.00, iar concertul susţinut de Europe va debuta la ora 21.00.

Organizatorii evenimentului anunţă că spectatorilor le este interzis accesul cu arme şi obiecte periculoase, alcool şi alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de concert, umbrele (se recomandă pelerinele de ploaie), aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale şi semi-profesionale.

Ultimele bilete rămase disponibile pentru acest eveniment vor putea fi achiziţionate în ziua concertului, de la casa de bilete a Arenelor Romane, la preţuri cuprinse între 175 de lei şi 95 de lei.

Europe, una dintre cele mai importante trupe de rock din Suedia, îşi va lansa la Bucureşti noul album de studio, intitulat "War Of Kings". La concertul de la Bucureşti, fanii vor putea asculta şi piese care i-au făcut celebri în întreaga lume, precum "The Final Countdown", "Rock the Night" şi "Carrie".

În cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hituri care au înregistrat vânzări însemnate şi au atras premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", apărut în anul 1986, vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici