Concertul în memoria lui Michael Jackson realizat de echipa "regelui pop" va avea loc pe 7 iulie

Show-ul cu care Michael Jackson a cucerit lumea revine la Bucureşti dupa 20 de ani (Michael Jackson a concertat la Bucureşti în 1996) cu o scenă imensă, efecte audio şi video de ultimă generaţie şi led wall-uri gigant, într-un concert organizat pe 7 iulie, în Piaţa Constituţiei.

2586 afișări
Imaginea articolului Concertul în memoria lui Michael Jackson realizat de echipa "regelui pop" va avea loc pe 7 iulie

Concertul în memoria lui Michael Jackson realizat de echipa "regelui pop" va avea loc pe 7 iulie

"Unul dintre cei mai controversaţi elevi ai lui Michael Jackson, instruit să-l înlocuiască pe scenă (atât coregrafic, cât şi vocal) va face publicul să creadă că Regele s-a întors!" pe 7 iulie, de la ora 19:00, a anunţat Music Event Romania prin Facebook.

De asemenea, în descrierea evenimentului se precizează că vor fi folosite lasere şi efecte vizuale holografice, lift şi ventilatoare cu fum brevetate de Michael Jackson.

Music Event promite că prin efectele vizuale şi tehnice ale show-ului, publicul poate să creadă un lucru incredibil - că artistul este acolo sus, pe scenă.

Le va oferi fanilor acelaşi show cu care Michael a cucerit lumea echipa formată din: coregraful râvnit de vedetele holywoodiene LaVelle Smith jr, care i-a fost alături regelui pop pentru mai bine de două decenii, Michael Prince – unul din cei mai buni prieteni, compozitorul şi inginerul de sunet Jennifer Batten – celebra chitaristă care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Sims – basistul; Mic Thompson - coregraf şi dansator ; backing vocal-ul; echipa tehnică de producţie şi dansatorii lui Michael Jackson.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici