Concertul Lil' Kim de la Bucureşti, amânat

Concertul pe care artista americană Lil' Kim trebuia să-l susţină, vineri, în Clubul Bamboo din Bucureşti, a fost amânat, deoarece vedeta hip-hop a fost solicitată să participe la show-ul "Dancing With The Stars", informează organizatorii evenimentului din Capitală.

14 afișări
Imaginea articolului Concertul Lil' Kim de la Bucureşti, amânat

Concertul Lil' Kim de la Bucureşti, amânat (Imagine: www.starpulse.com)

Organizatorii mai spun că show-ul va fi reprogramat în cel mai scurt timp.

De mai multe ori premiată cu discul de platină, Lil' Kim (pe numele adevărat Kimberly Denise Jones), şi-a început cariera muzicală în 1990, după ce l-a întâlnit pe Biggie Smalls (Notorious B.I.G.).

Printre materialele discografice lansate de Kim de-a lungul timpului se numără "The Notorious KIM" (2000), "La Bella Mafia" (2003) şi "The Naked Truth" (2005).

În 1999 artista americană a cântat alături de P. Diddy în cadrul turneului "No way out", lansând în acelaşi an propriul label, Queen Bee Entarteinment.

Lil' Kim a colaborat cu numeroşi artişti celebri precum: Notorious B.I.G, Sisq, Mary J. Blige, Jay-Z, Beyonce Knowles, R Kelly, T-Pain & Young Jeezy, Busta Rhymes, Lil' Wayne etc.

Cântăreaţa rap s-a implicat şi în cinematografie. Printre filmele în care a jucat se numără "Zoolander Manechinul", "O fată minunată/ She's All That" şi "Ritmul străzii/ You Got Served".

 
În anul 2001, Lil` Kim a apărut alături de Christina Aguilera, Pink şi Maya în remake-ul piesei "Lady Marmelade", melodie ce a fost înregistrată pentru coloana sonoră a filmului "Moulin Rouge" şi care a rămas pe locul întâi al topului Billboard 100 timp de cinci săptămâni.

În aproape 20 de ani de activitate în industria muzicală, Lil' Kim a fost premiată cu numeroase distincţii precum Grammy, MTV Video Music şi My VH1.

Totodată, ea se poate mândri cu hituri aflate pe primele poziţii mai multe săptămâni în topuri ca Billboard 100 sau HOT 100.

În prezent, artista lucrează la un nou material discografic, care va fi lansat anul acesta.

Citeşte şi:

Lil Kim, nemulţumită de filmul biografic "Notorious"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici