Concertul Live From Buena Vista -The Havana Lounge de la Timişoara - anulat

Concertul Live From Buena Vista - The Havana Lounge programat să aibă loc la Timişoara, pe 5 februarie, a fost anulat din motive logistice, orchestra muzicienilor cubanezi urmând să prezinte un spectacol la Bucureşti, pe 7 februarie, informează organizatorii, Emagic Entertainment.

27 afișări
Imaginea articolului Concertul Live From Buena Vista -The Havana Lounge de la Timişoara - anulat

Cântăreaţa Teresa Garcia Caturla (Imagine: Mediafax Foto)

Perioada foarte scurtă dintre concertul pe care "superbunicii" ar fi trebuit să îl susţină la Sala Olimpia din Timişoara şi cel programat la Sofia, Bulgaria, o zi mai târziu, ar fi făcut practic imposibilă deplasarea în timp util a membrilor orchestrei şi a echipamentelor tehnice.

Potrivit organizatorilor, persoanele care au achiziţionat deja bilete pentru concertul de la Timişoara sunt rugate să se prezinte cu acestea la magazinele Diverta de unde au fost cumpărate, până la data de 15 februarie, pentru a-şi recupera banii.

The Havana Lounge strânge laolaltă foşti membri ai celebrelor formaţii "Afro Cuban All Stars", "Buena Vista Social Club", "Tropikana" şi "Sierra Maestra", iar spectacolul programat pe 7 februarie, la Sala Palatului, va fi cel de-al treilea susţinut de elitele muzicii cubaneze în Capitală, după două concerte sold-out, în 2006 şi 2008.

Show-ul Live From Buena Vista - The Havana Lounge face parte din seria de evenimente World Music Masters şi îi va avea drept cap de afiş pe Julio Alberto Fernandez şi pe Teresa Garcia Caturla.

"Los Superabuelos" - "superbunicii" muzicii cubaneze - promit să recreeze în faţa publicului român atmosfera specifică localurilor selecte ale Havanei, interpretând pe ritmuri de son montuno, salsa, rumba, mambo, cha cha şi bolero piese celebre precum "El Chan Chan", "Cuando Ya no me Quieras", "Pensamiento", "Suavecito", "Cachita" şi "Son De La Loma".

Alături de Julio Alberto Fernandez şi de Teresa Garcia Caturla, pe scenă vor mai urca Julienne Oviedo Sanchez, Yanko Pizaco, Daniel de Jesus Ramos Alayo şi Rodolfo "Peruchin" Argudin Justiz.

Membrii Live From Buena Vista - The Havana Lounge reprezintă patru generaţii de muzicieni, pentru care son-ul a devenit o adevărată tradiţie de familie. Stil muzical cubanez ce îmbină muzica tradiţională spaniolă cu numeroase influenţe de origine africană, son-ul s-a născut în partea de est a Cubei, spre sfârşitul secolului al XIX-lea, transmiţându-se din generaţie în generaţie şi pătrunzând treptat în toate regiunile insulei.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti, la diferite categorii de preţ - 60, 85, 110, 140 de lei, în funcţie de poziţia în sală -, pot fi achiziţionte atât din reţeaua magazinelor Diverta, cât şi online, de pe www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici