CONCERTUL Rammstein în Bucureşti: Accesul, pe bază de abonament la Rock the City. Ce preţuri au biletele

Organizatorii festivalului Rock the City 2013, la care singura trupă anunţată până în prezent este Rammstein, au pus, joi, în vânzare abonamente valabile pentru cele două zile ale evenimentului.

1233 afișări
Imaginea articolului CONCERTUL Rammstein în Bucureşti: Accesul, pe bază de abonament la Rock the City. Ce preţuri au biletele

CONCERTUL Rammstein în Bucureşti: Accesul, pe bază de abonament la Rock the City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preţurile abonamentelor variază de la 479,25 lei la 143,78 lei. Miercuri, înainte de a anunţa line up-ul complet al festivalului, organizatorii Rock the City au transmis că primele 2.000 de bilete au reducere de 20% şi sunt distribuite exclusiv prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Joi, organizatorii evenimentului - care va avea loc pe 27 şi 28 iulie 2013, la complexul Romexpo din Bucureşti - au pus în vânzare doar abonamente, care au următoarele preţuri: Normal Circle - 143,78 lei (reducere de 20%), Silver Circle - 159,75 lei (reducere de 20%), Golden Circle - 213 lei (reducere de 20%), VIP - 479,25 lei (preţ normal).

Contactaţi, joi, de MEDIAFAX, organizatorii - Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment - au declarat că pentru ediţia de anul viitor a Rock the City sunt puse deocamdată în vânzare doar abonamente.

După prima apariţie la Bucureşti - la Festivalul Sonisphere din 2010, când a şi primit discul de 4X platină pentru vânzările albumului "Liebe ist für alle da" pe teritoriile României şi Bulgariei -, trupa germană Rammstein revine în Capitală în 2013, la Rock the City, cu un nou show incendiar, intitulat "Rammstein and Friends".

Rammstein este o formaţie germană, ale cărei baze au fost puse în 1994, în Berlin. Trupa este formată din Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitară şi backing vocals), Paul H. Landers (chitară, backing vocals), Oliver "Ollie" Riedel (chitară bas), Christoph "Doom" Schneider (tobe şi percuţie electronică) şi Christian "Flake" Lorenz (clape).

Până în prezent, trupa a lansat şase albume de studio: "Herzeleid" (1995), "Sehnsucht" (1997), "Mutter" (2001), "Reise, Reise" (2004),"Rosenrot" (2005) şi "Liebe ist Fuer Alle Da" (2009). Rammstein a mai fost în România pentru a filma videoclipul piesei care dă titlul materialui discografic "Rosenrot".

Trupa germană a lansat în decembrie 2011 un album "greatest hits" intitulat "Made in Germany 1995-2011", care conţine şi o piesă nouă, "Mein Land". Albumul a fost promovat într-un turneu mondial care a debutat în noiembrie 2011 şi s-a încheiat în mai 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici