CONCERTUL Rock the City: Organizatorii au extins oferta promoţională de la 2.000 la 5.000 de bilete

Perioada de promoţie pentru biletele la Festivalul Rock the City, care se va desfăşura în vara anului 2013 şi al cărui prim headliner anunţat este trupa Rammstein, a fost prelungită până când vor fi vândute 5.000 de bilete reduse cu 20%, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

404 afișări
Imaginea articolului CONCERTUL Rock the City: Organizatorii au extins oferta promoţională de la 2.000 la 5.000 de bilete

CONCERTUL Rock the City: Organizatorii au extins oferta promoţională de la 2.000 la 5.000 de bilete (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Revenirea în România a legendarei trupe germane Rammstein a stârnit un interes extraordinar din partea fanilor trupei şi ai muzicii rock în general. Ca urmare, a fost nevoie de numai o zi şi jumătate pentru ca toate cele 2.000 de bilete cu preţ redus cu 20% la festivalul Rock The City 2013 să fie vândute.

În aceste condiţii, organizatorii au extins oferta până la cifra de 5.000 de bilete. Astfel, abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock The City 2013 vor putea fi achiziţionate în continuare la un preţ redus cu 20%.

Concertul Rammstein de la Bucureşti va avea loc în seara zilei de 28 iulie 2013. Alături de cele mai cunoscute piese din repertoriu, trupa germană revine în România cu un concept de scenă complet nou, însă cu aceleaşi extraordinare efecte pirotehnice şi de lumini.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe eventim.ro.

Miercuri, înainte de a anunţa line up-ul complet al festivalului, organizatorii Rock the City au transmis că primele 2.000 de bilete au reducere de 20% şi sunt distribuite exclusiv prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Joi, organizatorii evenimentului - care va avea loc pe 27 şi 28 iulie 2013, la complexul Romexpo din Bucureşti - au pus în vânzare doar abonamente, care au următoarele preţuri: Normal Circle - 143,78 lei (reducere de 20%), Silver Circle - 159,75 lei (reducere de 20%), Golden Circle - 213 lei (reducere de 20%), VIP - 479,25 lei (preţ normal).

După prima apariţie la Bucureşti - la Festivalul Sonisphere din 2010, când a şi primit discul de 4X platină pentru vânzările albumului "Liebe ist für alle da" pe teritoriile României şi Bulgariei -, trupa germană Rammstein revine în Capitală în 2013, la Rock the City, cu un nou show intitulat "Rammstein and Friends".

Rammstein este o formaţie germană, ale cărei baze au fost puse în 1994, în Berlin. Trupa este formată din Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitară şi backing vocals), Paul H. Landers (chitară, backing vocals), Oliver "Ollie" Riedel (chitară bas), Christoph "Doom" Schneider (tobe şi percuţie electronică) şi Christian "Flake" Lorenz (clape).

Până în prezent, trupa a lansat şase albume de studio: "Herzeleid" (1995), "Sehnsucht" (1997), "Mutter" (2001), "Reise, Reise" (2004),"Rosenrot" (2005) şi "Liebe ist Fuer Alle Da" (2009). Rammstein a mai fost în România pentru a filma videoclipul piesei care dă titlul materialui discografic "Rosenrot".

Trupa germană a lansat în decembrie 2011 un album "greatest hits" intitulat "Made in Germany 1995-2011", care conţine şi o piesă nouă, "Mein Land". Albumul a fost promovat într-un turneu mondial care a debutat în noiembrie 2011 şi s-a încheiat în mai 2012.

Concertul este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici