Concertul "The Ultimate Thriller", realizat de echipa lui Michael Jackson, joi, la Sala Polivalentă

La şapte ani după moartea "Regelui pop",trupa lui Michael Jackson va susţine "The Ultimate Thriller-The Michael Jackson Tribute Live", un show electrizant cu efecte vizuale, organizat,joi, la Sala Polivalentă, în Bucureşti, făcându-i pe spectatori să creadă că regretatul artist este sus, pe scenă.

2666 afișări
Imaginea articolului Concertul "The Ultimate Thriller", realizat de echipa lui Michael Jackson, joi, la Sala Polivalentă

Concertul "The Ultimate Thriller", realizat de echipa lui Michael Jackson, joi, la Sala Polivalentă

"Unul dintre cei mai controversaţi elevi ai lui Michael Jackson, instruit să-l înlocuiască pe scenă (atât coregrafic, cât şi vocal) va face publicul să creadă că Regele s-a întors!" pe 7 iulie, de la ora 19:00, a anunţat organizatorului evenimentului, Music Event Romania, pe pagina de Facebook.

"The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute Live”, programat iniţial pentru Piaţa Constituţiei, se mută la Sala Polivalentă. Prognoza meteo anunţată reprezintă un risc pentru un spectacol în aer liber.

Este vorba de primul concert al trupei şi echipei tehnice reunite care a făcut istorie alături de Michael Jackson, iar spectaculosul eveniment va avea loc joi, 7 iulie a.c., la Sala Polivalentă.

Decizia de ultimă oră a organizatorilor de a muta spectacolul din Piaţa Constituţiei este motivată de prognoza meteorologică emisă ce ar putea afecta standardul tehnic al evenimentului concertistic şi care reprezintă un risc pe care Music Event România a fost nevoit să îl ia în discuţie cu managementul echipei artistice.

”Nu ne punem cu natura şi încercăm să evităm pe cât posibil ca aversele anunţate pentru seara zilei de joi să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale. Sala Polivalentă găzduieşte lejer circa 7000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori limitează numărul de bilete ce se mai află puse în vânzare. Astfel, la ora actuală, în reţeaua Eventim se mai afla locuri disponibile”, a precizat Florina Constantinescu, event planner Music Event România.

”În plus Sala Polivalentă a fost spaţiul unde Jennifer Batten, Sam Sims, Darrell Laurent Smith ori Fabio Morda cu La Velle Smith jr au repetat în ultima săptămână şi se declară familiarizaţi si cred ca va fi mult mai spectaculos pentru publicul care va veni la spectacol.”

Sectoarele pentru care au optat spectatorii se vor regăsi şi în incinta Sălii Polivalente, de asemenea, aer conditionat si puncte de catering pentru toate gusturile.

Muzicienii le vor oferi fanilor acelaşi show cu care Michael a cucerit lumea echipa formată din: coregraful râvnit de vedetele holywoodiene LaVelle Smith jr, care i-a fost alături regelui pop pentru mai bine de două decenii, Michael Prince – unul din cei mai buni prieteni, compozitorul şi inginerul de sunet Jennifer Batten – celebra chitaristă care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Sims – basistul; Mic Thompson - coregraf şi dansator ; backing vocal-ul; echipa tehnică de producţie şi dansatorii lui Michael Jackson.

Music Event promite că prin efectele vizuale şi tehnice ale show-ului, publicul poate să creadă un lucru incredibil - că artistul este acolo sus, pe scenă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici