"Controversat şi trendy" sau "sexual fără ruşine"? Cum arată Logo-ul pentru ediţia 2018 a Campionatului Mondial de şah

Logo-ul pentru ediţia 2018 a Campionatului Mondial de şah a provocat valuri de comentarii în mediul online. Dacă unii internauţi consideră că acesta este "controversat şi trendy", alţii îl cataloghează ca fiind "sexual fără ruşine".

1179 afișări
Imaginea articolului "Controversat şi trendy" sau "sexual fără ruşine"? Cum arată Logo-ul pentru ediţia 2018 a Campionatului Mondial de şah

"Controversat şi trendy" sau "sexual fără ruşine"? Cum arată Logo-ul pentru ediţia 2018 a Campionatului Mondial de şah

FOTO LOGO

Campionatul Mondial de şah din 2018 va avea loc în perioada 11 - 30 noiembrie 2018, la Londra, iar designul aparţine unei firme de specialitate din Moscova - Shuka Design.

Două persoane sunt surprinse într-o îmbrăţişare ciudată în jurul tablei de şah, într-o reprezentare modernă şi abstractizată. Reprezentanţii World Chess au descris logo-ul ca fiind "controversat şi trendy - exact ca oraşul gazdă", însă mediul virtual a dat etichete deloc flatante, precum "sexual" sau "pornografic".

Marii maeştri ai şahului au reacţionat şi ei: australianul David Smerdon afirmă ironic că "nu, nu este o glumă", iar Susan Polgar, pionieră a şahului feminin, a spus că este total nepotrivit pentru copii.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici