Costel Busuioc a ajuns la Timişoara (Video)

Românul care a câştigat în Spania concursul "Hijos de Babel", Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Banat", a ajuns la Timişoara pentru a participa, joi, la un concert caritabil, dar s-a cazat la hotel, în loc să meargă acasă împreună cu familia.

34 afișări
Imaginea articolului Costel Busuioc a ajuns la Timişoara (Video)

Costel Busuioc a ajuns la Timişoara (Video)

Costel Busuioc a aterizat, miercuri seara, pe aeroportul din Timişoara, unde îl aşteptau soţia şi cei trei copii ai lor.

Busuioc a preferat să se cazeze la un hotel din oraş, spunând că nu va merge acasă, la Ghilad.

"La Ghilad nu cred că o să merg", a spus el, adăugând că întâlnirea cu familia sa a fost "emoţionantă", întrucât nu şi-a văzut rudele de la Crăciun, fiind vizitat o singură dată, în Spania, de soţie.

Costel Busuioc a mai spus că deocamdată, familia nu i se va alătura în Spania, întrucât "nu este momentul".

Cântăreţul a petrecut aproximativ 15 minute împreună cu soţia şi copiii, în salonul VIP al aeroportului din Timişoara, timp în care tenorul a fost înconjurat atât de reprezentanţii casei de discuri cu care lucrează, cât şi de membrii Filarmonicii.

Ulterior, Costel Busuioc s-a urcat în maşină şi a părăsit aeroportul, iar mai târziu s-a cazat, singur, la un hotel din Timişoara şi a participat la o întâlnire pentru a pune la punct detaliile concertului pe care urmează să îl susţină.

Costel Busuioc, numit "Pavarotti din Banat", va participa, joi, la Timişoara, la un concert caritabil dedicat elevilor olimpici, susţinut alături de Filarmonica Banatul.

Evenimentul este organizat de Mitropolia Banatului, Fundaţia Culturală "ArtMedia" din Timişoara şi Primăria Timişoara şi este dedicat Zilei Copilului şi elevilor care au obţinut rezultate importante la olimpiadele şcolare. Din banii care se vor aduna din bilete, 20.000 de lei vor fi daţi tinerilor olimpici.

Spectacolul cu titlul "Cireşar cu dar" va alea loc joi, de la ora 19.30, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara. Înainte de concert, de la ora 18.30, olimpicii timişoreni vor fi premiaţi în foaierul Filarmonicii Banatul.

Biletele au fost puse în vânzare la Teatrul Naţional Timişoara şi costă 60, respectiv 80 de lei.

Costurile pentru organizarea acestui eveniment nu pot fi date publicităţii, pentru că Sony, casa de discuri cu care Costel Busuioc are contract, a specificat că doar datele de pe afiş sunt publice.

Costel Busuioc, românul care s-a făcut remarcat în Spania datorită prestaţiei sale la concursul muzical "Hijos de Babel", a câştigat, pe 12 martie, finala competiţiei organizate de televiziunea publică spaniolă, cu 44 de puncte.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici