CRBL a ales cele zece finaliste pentru videoclipul "Hey Mama"

CRBL a ales cele zece finaliste pentru videoclipul "Hey Mama", pe care îl va lansa de ziua lui, pe 30 iunie, informează un comunicat.

349 afișări
Imaginea articolului CRBL a ales cele zece finaliste pentru videoclipul "Hey Mama"

CRBL a ales cele zece finaliste pentru videoclipul "Hey Mama" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

În total, 25 dintre cele mai sexy fete din Bucureşti şi din ţară - şi cu precădere din Moldova - au fost prezente duminică, de la ora 17.00, la Club Daimon din Bucureşti, cu dorinţa de a rămâne printre finalistele pentru videoclipul "Hey Mama". CRBL a dat startul evenimentului înarmat cu un juriu pe măsură, alcătuit din Oana Tache, VJ la MTV, Lucian Mitrea, impresar, şi soţia cântăreţului, Elena, supervizat fiind de colega lui de la ProFM Mădălina Vintilă, cea care a participat la pregătirea sa ca DJ de radio.

Concursul a început cu o probă în care fetele au defilat în costume de baie, cea de-a doua s-a desfăşurat în piscină şi ultima - decisivă, în care au dansat pe cuburi, în faţa juriului, două câte două.
Deşi s-au prezentat 25 de fete, CRBL a decis că vor intra în concurs doar 17, pentru că restul erau minore, cântăreţul respectând astfel regulamentul de pe site-ul său, www.crbl.ro.

"Nu le-am ales doar în funcţie de felul în care arată, ci şi după cum dansează, după atitudine, dacă au curaj, sunt dezinhibate şi arată că ştiu să se distreze. Cred că publicul de la Club Daimon a fost mulţumit, după cum a reacţionat, şi cred că fost o după-amiază frumoasă, Chiar sexy aş putea spune. Acum toată lumea se aşteaptă să urmeze un videoclip cu tipe dezbrăcate, dar, conform definiţiei CRBL, o să fie unul atipic şi original. O să aveţi o surpriză", promite artistul.

În timpul concursului, CRBL a avut parte şi de un moment care i-a dat mari emoţii. La preselecţia "Hey Mama" a fost prezentă şi o echipă a emisiunii "Happy Hour", care, sub pretextul că filmează un "making of" al evenimentului, a venit pentru a-i pregăti o farsă. El s-a trezit, astfel, în mijlocul celei de-a doua probe, că un băiat a făcut o criză gelozie, pentru că l-a văzut uitându-se mult mai mult la posteriorul uneia dintre concurente, aceea fiind iubita lui. Muzica s-a întrerupt, "prietenul" gelos a devenit din ce în ce mai agresiv şi toţi oamenii din jurul piscinei au venit mai aproape. Cum a gestionat CRBL conflictul şi cum a reacţionat în cele din urmă când s-a trezit cu un tort în formă de microfon, cadou special de la Măruţă, cu urări anticipate de "La mulţi ani", telespectatorii vor vedea luni, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV. Astfel, CRBL a început încă de pe acum să îşi serbeze ziua de nastere, care va fi pe 30 iunie, dată la care împlineşte 33 de ani. Acesta este şi momentul când el a decis să lanseze videoclipul "Hey Mama", făcând astfel un cadou şi fanilor lui.

La finalul evenimentului de la Club Daimon artistul a susţinut un concert alături de trupa lui de dansatoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici