Cristi Minculescu şi Iris sărbătoresc 8 ani de Hard Rock Café Bucureşti

Cristi Minculescu şi trupa Iris sărbătoresc 8 ani de Hard Rock Café Bucureşti printr-un concert care va avea loc pe 23 ianuarie, începând cu ora 22.30, din care nu vor lipsi hiturile trupei incluse pe cele 19 albume lansate până în prezent.

194 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu şi Iris sărbătoresc 8 ani de Hard Rock Café Bucureşti

Cristi Minculescu şi Iris sărbătoresc 8 ani de Hard Rock Café Bucureşti (Imagine: Alin Matei/ Mediafax Foto)

Pe scena clubului bucureştean vor cânta Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bas) şi Relu Marin (clape), iar biletele au fost puse deja în vânzare, în reţeaua iabilet.ro şi la Hard Rock Café.

Tichetele au preţuri de 80 de lei, cu loc în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete), şi de 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători. De asemenea, sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele îşi păstrează preţul.

Trupa Iris a fost înfiinţată în 1976, prima formulă avându-i în componenţă pe Nuţu Olteanu (chitară, voce), Emil Lechinţeanu (chitară bas) şi Nelu Dumitrescu (baterie). De-a lungul timpului, din formaţie au făcut parte, între alţii, Florin Ochescu, Dan Bitman şi Sorin Chifiriuc.

Palmaresul trupei, care a debutat în 1977, include 16 albume de studio, trei maxi-single-uri şi două DVD-uri, peste 6.000 de concerte susţinute în diverse turnee, în aproape toate oraşele ţării, în faţa a peste 10 milioane de spectatori, potrivit site-ului oficial al formaţiei.

În octombrie 2007, membrii trupei Iris au fost decoraţi cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici