Cristiano Ronaldo a dezvelit în cadrul unei ceremonii o statuie cu cu chipul său, dar a avut un ŞOC când a văzut-o. Fanii au ÎNNEBUNIT: Este oribilă

Aeroportul din Madeira poartă de miercuri numele de Cristiano Ronaldo, în cinstea fotbalistului în vârstă de 32 de ani, născut chiar în Funchal, capitala Insulelor Madeira, dar ceea ce trebuia să fie o ocazie de bucurie, s-a transformat rapid într-un eveniment cel puţin nefericit.

4445 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a dezvelit în cadrul unei ceremonii o statuie cu cu chipul său, dar a avut un ŞOC când a văzut-o. Fanii au ÎNNEBUNIT: Este oribilă

Cristiano Ronaldo a dezvelit în cadrul unei ceremonii o statuie cu cu chipul său, dar a avut un ŞOC când a văzut-o. Fanii au ÎNNEBUNIT: Este oribilă (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

În cadrul ceremoniei de redenumire a aeroportului a fost dezvelită şi o statuie cu bustul lui Cristiano Ronaldo, care a stârnit o serie de comentarii în presa internaţională. 

Statuia din bronz, care ar trebui să îl înfăţişeze pe fotbalist pare mai degrabă o caricatură. Unii specialişti se întreabă dacă măcar chipul lui Ronaldo a fost inspiraţia pentru această statuie, căci nu seamănă deloc cu sportivul. Alţii au descris-o ”dubioasă” şi chiar ”oribilă”.

"Aeroportul Ronaldo, eclipsat de o statuie inexactă", a titrat Reuters, în timp ce The Guardian a catalogat sculptura drept "un bust dubios".

Iată cum arată bustul lui Ronaldo din aeroportul care îi poartă numele:

 

 

 

 

 

 

Bineînţeles, nu a durat mult până ce internauţii au început să editeze fotografii cu Ronaldo. pentru a stârni râsete în mediul online.

 

 

De patru ori câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo este atât cel mai selecţionat jucător din naţionala Portugaliei, cu 137 de meciuri, cât şi golgheterul all-time al aceleiaşi reprezentative, cu 71 de goluri.

În vara anului 2016, Cristiano Ronaldo a devenit campion european alături de naţionala Portugaliei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici