Critics' Choice Awards 2013: Ce ţinute au avut vedetele la premiile considerate un barometru pentru Oscaruri - GALERIE FOTO

Premiile Critics' Choice, care deţin un record de invidiat în ceea ce priveşte prezicerea câştigătorilor la Oscar, luând în considerare rezultatele din ultimii 14 ani, şi-au desemnat, joi seară, câştigătorii pentru 2013, prilej pentru regizorii, producătorii şi actorii prezenţi să atragă bliţurile fotografilor atât pe covorul roşu, cât şi la înmânarea premiilor.

329 afișări
Imaginea articolului Critics' Choice Awards 2013: Ce ţinute au avut vedetele la premiile considerate un barometru pentru Oscaruri - GALERIE FOTO

Critics' Choice Awards 2013: Ce ţinute au avut vedetele la premiile considerate un barometru pentru Oscaruri - GALERIE FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Drama "Argo", regizată de Ben Affleck, actorul Daniel Day-Lewis - protagonistul filmului "Lincoln" - şi Jessica Chastain - protagonista peliculei "Zero Dark Thirty" - au fost marii câştigători la gala Critics Choice Movie Awards 2013, organizată joi seară la Los Angeles.

Distincţia pentru cel mai bun film i-a fost acordată lungmetrajului "Argo", Ben Affleck a fost numit "cel mai bun regizor", iar Daniel Day-Lewis s-a impus la categoria "cel mai bun actor", în timp ce Jessica Chastain a triumfat la categoria "cea mai bună actriţă".

Producţia "Silver Linings Playbook" a luat toate premiile din domeniul comediei: "cel mai bun film de comedie", "cea mai bună distribuţie", "cel mai bun actor dintr-o comedie" pentru Bradley Cooper şi "cea mai bună actriţă dintr-o comedie" pentru Jennifer Lawrence.

GALERIE FOTO

Anne Hathaway s-a impus la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol secundar" pentru prestaţia din "Les Miserables", în timp ce Philip Seymour Hoffman a câştigat premiul de "cel mai bun actor în rol secundar" pentru "The Master".

Premiile pentru scenariu au revenit cineaştilor Quentin Tarantino, recompensat pentru scenariul original al filmului "Django Unchained", respectiv Tony Kushner, care a adaptat scenariul pentru lungmetrajul "Lincoln".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici