Video CRONICĂ - Enrique Iglesias, la Bucureşti: “Sunt cu voi, aici, în România. Sunteţi minunaţi! ” - FOTO, VIDEO

Joi seară, celebrul cântăreţ spaniol Enrique Iglesias a oferit un spectacol plin de pasiune şi energie pe scena de la Romexpo, mai mult de 9.000 de oameni dansând, cântând şi aclamându-l pe artistul cu sânge latin, trăind din plin fiecare secundă şi rămânând cu amintirea unui spectacol incendiar.

4247 afișări

Toţi eram mai mult decât pregătiţi să îl vedem pe Enrique Iglesias, unii aşteptând de 14 ani acest moment. La ora 20:01 mai multe glasuri timide au început să se audă în vastul pavilion central de la Romexpo, semn că emoţia şi nerăbdarea atingeau cote maxime. Cu toate acestea, cântăreţul latino s-a lăsat aşteptat încă o oră, spre dezamăgirea miilor de suflete care doreau să îşi asculte idolul cât mai repede posibil, să îl vadă şi, cu puţin noroc, să urce pe scenă alături de el.

În jurul orei 21:00, îmbrăcat lejer, cu celebra şapcă pe cap şi debordând de energie, Enrique Iglesias şi-a făcut intrarea pe scenă în acordurile piesei “I’m a freak”. Sala a izbucnit în ropote de aplauze, strigăte şi voie bună. Seara cea mare a început.

Enrique Iglesias a dat tot ce a putut şi a ajuns la inimile miilor de oameni prezenţi, iar hituri precum “Escape”,“Taking back my love”, “Tonight I’m loving you” sau “Bailamos” au făcut întreagă sala să vibreze.

Cu toate că nu s-a simţit prea bine, după cum chiar el a recunoscut de faţă cu publicul, Enrique Iglesias ne-a oferit o experienţă de neuitat. Spre deliciul publicului şi al norocoşilor care au stat lângă scenă, Enrique Iglesias a coborât printre spectatori de câteva ori, unde s-a lăsat fotografiat şi filmat, iar fanii nu îşi mai încăpeau în piele de bucurie.

Deşi nu se simţea prea bine din cauza unei răceli, Iglesias a fost impresionat de publicul român, de toată iubirea şi dăruirea fanilor şi a recunoscut că suntem “minunaţi”.

„Nu îmi pasă că am febra, pentru că sunt cu voi, aici, în România. Este un motiv pentru care prima mea iubita a fost din această ţară. Sunteţi minunaţi”, a declarat artistul în mijlocul concertului.

Lecţia de română

După cum obişnuieşte să facă la fiecare concert, artistul a invitat pe cineva din public să i se alăture pentru a cânta o piesă. Spre dezamăgirea fanelor care visau să-l îmbrăţişeze, norocosul a fost Valentin din Focşani, care l-a învăţat pe Enrique, nu fără emoţii, să spună “Noroc” şi “Bună”. Apoi au cântat celebra melodie “Stand by me”.

“I can be your hero, Romania”, “Yes, you can!”

Un moment cu adevărat emoţionant a fost atunci când artistul a interpretat celebra piesă “Hero”, melodie care a atins inimile întregului public, iar vocile celor prezenţi în sala au răsunat alături de cea a cântăreţului. Mii de telefoane încercau să surpinda momentul, iar cei mai mulţi au simţit emoţia prin toţi porii.

Bailando

Ultima parte a spectacolului a fost destinată hiturilor sale cu acorduri latine,“El perdon” şi “Bailando”, moment în care întreagă sala a început să danseze şi să se bucure de sentimentul de libertate pe care îl emană atât artistul cât şi atmosfera. Nu au lipsit jocurile de lumini, exploziile de confetti şi chiar baloanele imense alb-negru pe care era inscripţionat numele turneului "Sex and Love".

Spre dezamăgiră tuturor, Enrique Iglesias a părăsit scena fără un bis pentru fanii care au savurat fiecare moment al concertului, însă nu înainte de a ne aminti că: “Atunci când sunt cu voi, sunt în viaţă”.

În vârstă de 40 de ani, cântăreţul Enrique Iglesias, fiul lui Julio Iglesias, este autorul unor hituri că "Bailamos," "Rhythm Divine," "Be With You," "Escape" şi "Hero", iar în 2015 a câştigat nouă premii Billboard Latin Music.

Din discografia să fac parte zece titluri. Albumul de debut, care poartă numele artistului, a fost lansat în 1995, însă cel de-a cincilea disc, "Escape", apărut în 2001, este cel mai de succes al cântăreţului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreagă lume. Cel mai recent material de studio este "Sex and Love" (2014).

Până în prezent, au fost vândute peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucureşti în 2002.

Concertul Enrique Iglesias de la Bucureşti a fost organizat de ART BG România, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvară anului 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici