Cu cât este plătită femeia care decorează brazi de Crăciun pentru cei prea ocupaţi

O femeie din Australia decorează bradul de Crăciun alături de sora ei, un serviciu dedicat celor care nu au timp de pregătirile pentru sărbători, relatează The Mirror.

646 afișări
Imaginea articolului Cu cât este plătită femeia care decorează brazi de Crăciun pentru cei prea ocupaţi

O femeie decorează pomul de Crăciun pentru cei care nu au timp de pregătirile de sărbători. Cu cât este plătită

Veronika Gentile în vârstă de 30 de ani, alături de sora ei Giovanna Avati în vârstă de 40 de ani, ambele din Australia decorează pomul de Crăciun contracost, un serviciu solicitat de persoanele foarte ocupate în preajma sărbătorilor, relatează The Mirror.

Există mulţi care vor să scape de grija decoratului pomului de Crăciun şi care sunt dispuşi să le plătească pe cele două australience 13 lire pe oră pentru un brad de sărbători împodobit spectaculos.

Veronika Gentile, iniţiatoarea micului business a declarat că până la 1 Decembrie strânsese deja peste 200 de lire din ofertele primite pentru decorarea pomului de Crăciun.

La decorarea fiecărui brad, femeia se foloseşte doar de ornamentele pe care clienţii le au deja în casă.

Singurul element pe care nu-l utilizează niciodată este beteala.

Veronika Gentile intenţionează să-şi transforme acest hobby într-un adevărat business de sezon.

Foto: Profimedia

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici