Cu ce dietă a slăbit 37 de kilograme Adrian Severin

Adrian Severin a reuşit să slăbească 37 de kilograme în nouă luni, fără sfatul vreunui medic nutriţionist sau al vreunui specialist în fitness, informează cotidianul Gândul.

473 afișări
Imaginea articolului Cu ce dietă a slăbit 37 de kilograme Adrian Severin

Cu ce dietă a slăbit 37 de kilograme Adrian Severin (Imagine: www.gandul.info)

"Ajunsesem la un moment dat să cântăresc în jur de 115 kilograme şi toată lumea îmi spunea că trebuie să ţin un regim. Era prin 2003-2004 când am decis că trebuie să slăbesc", a declarat pentru Gândul parlamentarul european.

Fiind mai mereu plecat din ţară şi cum timpul nu îi permitea să îşi facă un abonament la o sală de fitness, deputatul a profitat de sălile de sport din incinta hotelurilor în care era cazat.

"Plecările dese din ţară nu mi-au permis să apelez la ajutorul unui specialist, aşa că inspiraţia a fost cea care m-a ajutat să slăbesc până la 78 de kilograme", susţine politicianul.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici