Cum a pornit o broască ţestoasă un incendiu chiar în ziua de Crăciun. Intervenţia incredibilă a pompierilor. FOTO

Pompierii au fost în stare de alertă într-un oraş din Marea Britanie după ce o broască ţestoasă a declanşat un incendiu într-o casă, chiar în ziua de Crăciun, informează Huffington Post.

440 afișări
Imaginea articolului Cum a pornit o broască ţestoasă un incendiu chiar în ziua de Crăciun. Intervenţia incredibilă a pompierilor. FOTO

Sursă FOTO: Twitter @ECFRS

În oraşul Great Dunmow, pompierii au fost alertaţi chiar în ziua de Crăciun, când o casă a luat foc, iar vinovată pentru acest incident a fost chiar o broască ţestoasă, relatează Huffington Post.

Pompierii au fost chemaţi de către unul dintre vecini în urma declanşării alarmei de incendiu la una dintre casele din apropiere.

După ce au ajuns la faţa locului, pompierii au constatat că întreaga casă era cuprinsă de fum, iar una dintre camere era în flăcări.

În timpul operaţiunii de stingere a focului, pompierii au salvat o broască ţestoasă, care era şi responsabilă pentru incident.

Autorităţile sunt de părere că incendiul a fost declanşat atunci când broasca ţestoasă a dărâmat o lampă cu halogen care a dus la izbucnirea flăcărilor.

Broasca ţestoasă are 45 de ani şi a fost salvată ca prin minune din incendiu.

Pompierii au publicat o poză cu bătrâna ţestoasă pe contul de Twitter. Autorităţile au poreclit-o „ţestoasa morocănoasă" şi au atras atenţia asupra importanţei alarmei de fum. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici