Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie GALERIE FOTO / VIDEO

Trabantul este o maşină care, în ciuda dimensiunilor şi capabilităţilor tehnice reduse, a rămas bine întipărită în memoria compatrioţilor noştri. În România Trabantul a fost pe de o parte îndrăgit, iar pe de alta o sursă inepuizabilă de bancuri, informează ProMotor.

1005 afișări
Imaginea articolului Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie GALERIE FOTO / VIDEO

Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie GALERIE FOTO / VIDEO (Imagine AFP / Mediafax Foto)

La noi în ţară cel mai popular model a fost Trabant 601, variantele sedan şi break, dar pe alte pieţe a mai existat şi un model mai special numit Kübelwagen. Această variantă a fost lansată în 1966 şi era un jeep de culoare verde, fără uşi, care cel mai probabil a fost produs pentru armată, notează ProMotor. 

Conform unui anunţ găsit pe internet un astfel de model este de vânzare pentru 9.500 de lire (aproximativ 12.000 de euro). Proprietarul lui menţionează despre acest Trabant doar că are 24.200 de kilometri la bord şi ca a fost restaurat de o firmă specializată.

VEZI GALERIA FOTO

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici