Cum invadează naziştii Pământul într-o comedie SF. Filmul al cărui trailer a fost urmărit de aproape 7 milioane de oameni - VIDEO

O comedie SF în care naziştii ce s-au reorganizat pe Lună după înfrângerea din 1945 invadează Pământul va apărea anul acesta în cinematografe.

7406 afișări
Imaginea articolului Cum invadează naziştii Pământul într-o comedie SF. Filmul al cărui trailer a fost urmărit de aproape 7 milioane de oameni - VIDEO

Cum invadează naziştii Pământul într-o comedie SF. Filmul al cărui trailer a fost urmărit de aproape 7 milioane de oameni

"Iron Sky" prezintă povestea unor nazişti care au evitat pedepsele tribunalelor militare după sfârşitul celui De-al Doilea Război Mondial şi care s-au refugiat pe Lună, informează Daily Mail.

Ei au pus acolo bazele unei colonii şi, în anul 2018, invadează Pământul pentru a-şi lua revanşa pentru înfrângerea din 1945.

"Fuhrer-ul de pe Lună" ia decizia să atace planeta noastră în momentul în care un astronaut american aterizează lângă baza nazistă de pe Lună, creată în formă de svastică.

Filmul a fost produs în coproducţie de către Finlanda, Germania şi Australia şi a înregistrat un succes surprinzător la Festivalul de la Berlin.

Trailer-ul filmului a fost urmărit pe YouTube de aproape 7 milioane de oameni.

Cu toate acestea, există voci care susţin că germanii ar putea să nu agreeze comedia: "Chiar şi la 66 de ani de la încheierea războiului, mă tem că încă nu poţi face glume legate de nazişti în Germania", a susţinut editorul unei reviste germane, Lutz Gollner, pentru TIME World.

Unul dintre producătorii filmului, Oliver Damian, a recunoscut că a avut temeri la început în ceea ce priveşte comedia, dar este convins acum că aceasta va fi un succes. "Toată lumea din Germania ne-a refuzat când venea vorba de investit, deşi fiecăruia îi plăcea ideea", a declarat el pentru TIME World.

Comedia lui Mel Brooks, "The Producers", care a apărut în 1968 şi implica glume referitoare la regimul nazist a fost interzisă în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici