Cum îşi recompensează coregrafii de la "Dansez pentru tine" perechile?

Prăjiturile, ţigările şi felicitările se numără printre recompensele coregrafilor pentru vedetele noului sezon "Dansez pentru tine", care va începe din 15 aprilie, la Pro TV, informează televiziunea.

399 afișări
Imaginea articolului Cum îşi recompensează coregrafii de la "Dansez pentru tine" perechile?

Cum îşi recompensează coregrafii de la "Dansez pentru tine" perechile?

Cu o prăjiturică sau un pachet de ţigări îi recompensează în spirit de glumă coregraful Dragoş Roşu pe elevii săi Florin Piersic Jr şi Alina Atodiresei dacă fac faţă cu brio antrenamentelor de dans pentru competiţia "Dansez pentru tine", care începe pe 15 aprilie la Pro TV. După o săptămână de repetiţii, noul coregraf de la "Dansez pentru tine" se declară cucerit de perechea sa despre care este sigur că va cuceri şi telespectatorii atunci când va începe competiţia visurilor: "Sunt foarte mulţumit de Florin şi Alina, iar atuul lor este faptul că amândoi sunt nişte persoane frumoase şi în interior, nu numai în exterior şi asta se va vedea şi în concurs", spune Dragoş. Sfaturile lui către silitorii săi elevi sunt "dormit bine, mâncat bine, băut multă multă apă, vitamine şi gândire pozitivă".

La rândul său, Florin Piersic Jr. îl consideră pe Dragoş un profesionist şi un om de calitate. "Nu e tiran. Sfaturile lui nu sună a ordin, le reţin fără să am senzaţia că sunt în armată. Îmi dau seama că e un cantonament care de abia a început, dar nu cred că aş fi putut să vin la această competiţie dacă mentorul ar fi fost altfel. Este omul care mă motivează să vin la sală", spune actorul.

"Râdem mult la repetiţii, dar mă şi munceşte de-mi merg fulgii", spune Corina Bud despre coregraful său pe care îl consideră "the best", Bogdan Boantă. Sfatul lui Bogdan pentru Corina a spus totul despre aventura care urma să le acapereze tot timpul. "Bogdan m-a sfătuit să-mi aduc un aşternut şi o saltea de-acasă pentru a dormi în sala de repetiţii, de la Buftea, după antrenamentele istovitoare, ce vor urma!", povesteşte Corina Bud care este foarte hotărâtă să câştige trofeul visurilor pentru partenerul său Edy. "Am o pereche foarte interesantă, doi artişti adevăraţi, cu un foarte dezvoltat simţ al esteticului şi al frumosului, dar şi doi oameni extrem de muncitori şi ambiţioşi. Au o determinare cum rar am observat la vedete/concurenţi de-a lungul sezoanelor şi sper că acest aspect să fie un «plus» foarte mare pentru echipă", spune coregraful Bogdan Boantă despre Corina Bud şi Eduard Vasile, elevii săi cărora le-a pregătit pentru următoarele luni muncă, muncă şi iar muncă.

"Va fi un mare «balamuc» în creierii coregrafilor", spune coregraful perechii Lavinia şi Decebal Negoiţă, Lilian Cărăuş despre regula noului sezon "Dansez pentru tine", care prevede ca unul dintre cele două stiluri ale fiecărei ediţii să fie tras la sorţi. "Vom fi tot timpul în presiune rugându-l pe Domnul să ne dea un dans la care ne pricepem mai bine. Mi se pare interesant să nu ştii ce te aşteaptă", spune coregraful, care mărturiseşte că, aşa cum este normal la început de drum, "perechea să se descurce extraordinar de «încurcat», însă este convins că cine munceşte, la duel nu păşeşte". Coregraful, care nu concepe antrenamente la "Dansez pentru tine" fără febră musculară şi stres, a reuşit să-şi cucerească elevii cu accentul lui moldovenesc, cu umorul şi cu bunul lui simţ. Pentru că nu poate să rostească repede numele româneşti, Lilian i-a poreclit pe Lavinia şi Decebal, Iav, care înseamnă leoaică în limba rusă, şi Zecebal ca să aibă noroc numai de 10 în concursul ca va începe peste o săptămână, la Pro TV. Lavinia a aflat de la Lilian de un tic pe care îl are şi care ar putea-o ajuta pe viitor în competiţie. "Lilian îmi atrage atenţia asupra unui tic de-al meu. Atunci când am emoţii şi mă concentrez îmi muşc buzele, ceea ce spune el că este sexy, însa ar trebui folosit doar la tango", spune Lavinia.

"Sper să ajung şi eu să zburd ca o caprioară pe ringul de dans", a spus Corina Caragea după ce şi-a cunoscut coregrafa, pe Căprioara, care, printre altele, are ambiţia de a o face pe prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport să facă şpagatul. "Căprioara vrea să fac şpagatul, iar eu nu sunt nici pe aproape… în plus, în loc de piruete, eu «mă învârt ca o clătită», îmi spunea ea mereu", spune râzând Corina. "Atât Corina, cât şi Ştefan se descurcă bine, pentru că sunt ambiţioşi şi dornici să înveţe. Tind să cred că nu au puncte slabe, ci doar lipsa experienţei îşi spune uneori cuvântul. Ceea ce îi va ajuta mult este perfecţionismul de care dau dovadă şi dorinţa de a ajunge cât mai sus şi de a îndeplini visul lui Ştefan", povesteşte Căprioara care şi-a pregătit elevii să înfrunte febra musculară şi stresul. "Anti febră musculară le recomand aspirina efervescentă şi băi fierbinţi cu sare, iar anti-stres, să se deconecteze, să mănânce mâncarea preferată, să facă masaj de relaxare şi, în general, ceea ce le face plăcere", spune Căprioara.

Despre coregrafa sa, Doina Botiş, Augustin Viziru spune că nu l-a pus pe gânduri, ci l-a pus la treabă. "Lucrăm cu drag şi spor pentru Aurora şi popor", glumeşte actorul din serialul "Iubire şi onoare", de la Acasă TV. Calmă, înţelegătoare, răbdătoare, dar şi plină de tact, Doina Botiş a reuşit să-şi cucerească încă de la prima oră de antrenamente elevii. "Ştiam de la colegii mei Răzvan Fodor şi Radu Vâlcan că Doina este o femeie extraordinară, dar acum m-am convins pe pielea mea", spune actorul. "Augustin nu a dansat în viaţa lui, dar... nu am cuvinte să spun cât de mult se străduieşte să recupereze acest lucru. Aurora este foarte, foarte sensibilă şi foarte muncitoare şi mai ales dornică să danseze", spune coregrafa Doina Botis.

"Am simţit că ne cunoaştem de o viaţă şi am stat de vorbă ore întregi ca două prietene", a spus Roxana Ionescu despre prima întâlnire cu coregrafa sa Andra Gheorghe, poreclită de colegii ei Cocuţa. În fiecare zi, după repetiţiile lungi care durează şi 10 ore, Roxana şi Andra mai stau câteva zeci de minute de vorbă. Pe lângă asta, Roxana îi apreciază coregrafei sale dinamismul, creativitatea, metoda de lucru, dar şi rezultatele pe care le-a avut până acum cu perechile antrenate, mai ales cu Cătălin Moroşanu şi Magda, care au câştigat trofeul visurilor în trecut. "Am o pereche minunată din toate punctele de vedere, dansează foarte bine, sunt frumoşi şi nişte oameni deosebiţi cu care m-am împrietenit din prima clipă. Punctul forte al perechii mele este dansul, Ştefan a făcut dans sportiv, deci are un atuu puternic, iar Roxana a făcut dans modern şi se descurcă foarte bine", spune Cocuţa.

Victoria Bucun îşi iubeşte perechea pe care o antrenează, formată din Costin Sforaru şi Mădălina, şi nu îi vede niciun defect. Ştie că este o competiţie grea în care îi va chinui pe cei doi, însă are încredere în ei şi în forţa concursului. "Intri în viteza «Dansez pentru tine» şi te opreşti la final. Şi atât, n-ai încotro. Nu ai timp să te gândeşti la dureri, la febră musculară, la stres", avertizează Vica. "Vica este o persoană minunată şi mă bucur atât de mult că lucrăm cu ea. Are multă răbdare cu noi şi ne încurajează mereu", spune actorul din serialul "Moştenirea", Costin Sforaru.

"La repetiţiile noastre se râde foarte mult, mulţumită lui Cove care este un om extrem de comic şi pozitiv", spune coregrafa Daniela Serafimovici, poreclită şi Furnica. Printre glume şi bancuri, Cove şi Claudia sunt nevoiţi să asculte indicaţiile preţioase ale Furnicăi şi să nu greşească nici cel mai mic pas, pentru că altfel ea scoate la înaintare pedeapsa preferată: să repete coregrafia de la început. Dacă Claudia este sportivă şi nu simte nicio durere musculară, Cove nu-şi lasă febra musculară să-i învingă umorul şi optimismul. "Mă bucur foarte tare că lucrez împreună cu Furnica, pentru că ne-am înţeles foarte bine de la prima întâlnire. Încerc să iau fiecare sfat al ei în serios şi să-l transform într-o mai bună prestaţie pe ringul de dans".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici