Cum reacţionează un arici când este spălat - VIDEO, FOTO

Un film postat pe platforma Youtube, în care este surprinsă reacţia unui arici atunci când stăpânul acestuia decide să îi facă o baie, a strâns zeci de mii de vizualizări.

43987 afișări
Imaginea articolului Cum reacţionează un arici când este spălat - VIDEO, FOTO

Cum reacţionează un arici când este spălat

Ariciul botezat Ragweed este prezentat la începutul filmuleţului stând în mâna stăpânului său care decide că este timpul ca animalul să fie spălat. Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este chiuveta de la baie, scrie Daily Mail.

În primele momente până la începerea procesului de spălare, ariciul este foarte calm şi priveşte sfios către obiectivul aparatului de filmat, însă pe măsură ce stăpânul îl coboară în apă Ragweed începe să intre în panică şi să se agite.

Chiar dacă acesta încearcă să se ridice, nu reuşeşte şi forţat de împrejurări îşi strânge corpul în poziţie sferică. În mod surprinzător, poziţia pe care ariciul o are reuşeşte să îl facă pe acesta să plutească. 

Ragweed nu pare să fie deranjat însă de starea în care se află şi continuă să "navigheze" foarte dezinvolt în chiuveta plină. Filmul postat pe platforma Youtube în care este prezentat ariciul a strâns deja zeci de mii de vizualizări, proprietarul acestuia mărturisind că este pentru prima dată când reuşeşte să îşi facă ariciul să plutească.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici