Cum să te convingi singur că eşti slab. O nouă metodă recomandată de specialişti

Un studiu recent confirmă o nouă metodă în materie de diete care poate convinge persoanele care o încearcă, că sunt deja slabe, relatează Daily Mirror.

1744 afișări
Imaginea articolului Cum să te convingi singur că eşti slab. O nouă metodă recomandată de specialişti

Sursa FOTO: Profimedia Images

Noua metodă despre care specialiştii consideră că ar putea ajuta oamenii să scape de kilogramele în plus se numeşte hipnoterapie, relatează Daily Mirror.

Statisticile arată că doar o persoană din zece reuşeşte să slăbească prin diete convenţionale.

Hipnoterapia are la bază conceptul că o persoana care vrea să slăbească trebuie să cunoască mai întâi cum îi funcţionează psihicul în ceea ce priveşte comportamentul alimentar.

"Schimbarea poate fi foarte dificilă dacă nu înţelegem felul în care funcţionează creierul nostru. Latura primitivă vizează instinctul de supravieţuire şi este un element foarte rezistent la schimbare. Percepe schimbarea ca pe un fapt periculos. Latura primitivă este necesară pentru a ne proteja, însă este un obstacol pentru atunci când vrem să ne schimbăm comportamentul pentru a pierde în greutate. Oamenii sunt blocaţi în modele de comportament, iar obiceiul de a mânca prea mult ţine de latura primitivă.".

Experţii susţin că oamenii pot evita acţiunile generate de latura primitivă prin luarea unor decizii bune la nivel conştient şi prin a se lăsa conduşi de mentalitatea sănătoasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici