Cunoscuta actriţă japoneză din serialul Miss Sherlock a fost găsită moartă în casă. Avea 40 de ani

  • Cunoscută actriţă japoneză Yuko Takeuchi a fost găsită moartă în casa ei din Tokyo.
  • Poliţia a deschis o anchetă şi suspectează că Yuko Takeuchi şi-a luat viata.
  • Ea a jucat în serialul HBO Miss Sherlock, în 2018, care a fost difuzat în mai multe ţări, inclusiv în SUA.
3402 afișări
Imaginea articolului Cunoscuta actriţă japoneză din serialul Miss Sherlock a fost găsită moartă în casă. Avea 40 de ani

Profimedia

Cunoscută actriţă japoneză Yuko Takeuchi a fost găsită moartă în casa ei din Tokyo. Ea avea 40 de ani.
 
Poliţia a deschis o anchetă şi suspectează că Yuko Takeuchi, mama a doi copii, s-a sinucis, relatează BBC.
 
Se spune că a fost găsită de soţul ei, actorul Taiki Nakabayash, în casa lor din Shibuya Ward. A fost transportată la spital, unde s-a confirmat decesul.
 
Yuko Takeuchi era o actriţă foarte cunoscută în Japonia, apărând în multe filme şi seriale TV. Ea a jucat şi în serialul HBO Miss Sherlock, în 2018, care a fost difuzat în mai multe ţări, inclusiv în SUA.
 
Pentru rolurile sale, Takeuchi a fost răsplătită cu premiul Academiei Japoneze de Film pentru ”Cea mai bună actriţă într-un rol principal” trei ani la rând, între 2004 şi 2007.
 
Sinuciderea nu a fost confirmată în cazul lui Yuko Takeuchi, însă aceasta a fost cauza morţii pentru o serie de vedete japoneze, printre care actriţa Sei Ashina la începutul acestei luni, actorul Haruma Miura în iulie şi luptătoarea Hana Kimura în mai.
 
Japonia are una dintre cele mai mari rate de sinucidere din lume, chiar dacă cifrele au scăzut de la introducerea unor măsuri preventive în 2015, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici