Dacă arta ar putea vota - GALERIE FOTO

Mai mulţi artişti au decis să ofere o viziune artistică lumii întregi cu privire la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, notează The Huffington Post.

1658 afișări
Imaginea articolului Dacă arta ar putea vota - GALERIE FOTO

Dacă arta ar putea vota (Imagine The Huffington Post)

The Huffington Post a lansat o campanie cu ocazia algerilor prezidenţiale din SUA, prin care le-a oferit artiştilor posibilitatea să-şi exprime adevăratele trăiri cu privire la alegerile ce stau să bată la uşă.

”If This Art Could Vote/ Dacă arta ar putea vota” oferă lumii viziuni de cele mai diferite în legătură cu viitorul Americii şi candidaţii care se luptă pentru fotoliul din Camera Ovală, reuşind să pună pe ganduri un întreg mapamond.

 

 

 

Campania a reuşit să ajungă la inimile tuturor, iar imaginile au fost răspândite pe toate reţelele de socializare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici