Dacă vrei sa fii James Bond, acum este posibil. Cât costă oferta unui hotel de lux din Qatar

Conducerea unui hotel de lux din Qatar oferă clienţilor săi posibilitatea de a deveni James Bond pentru o zi, contra unui tarif de 8.000 de dolari.

217 afișări
Imaginea articolului Dacă vrei sa fii James Bond, acum este posibil. Cât costă oferta unui hotel de lux din Qatar

Dacă vrei sa fii James Bond, acum este posibil. Cât costă oferta unui hotel de lux din Qatar

Orice turist care doreşte o astfel de distracţie va fi primit la aeroportul din Doha de un şofer care conduce o limuzină asemănătoare celei a celebrului agent 007, un personaj creat în 1964 de scriitorul britanic Ian Fleming. Turistul va primi un ceas Omega, identic cu ceasul purtat de actorul Daniel Craig, interpretul personajului James Bond în filmul "Casino Royale".

La sosirea la hotelul W, turistului i se va înmâna o scrisoare codată şi sigilată, în care i se precizează care va fi următoarea lui misiune. Personalul hotelului i se va adresa cu apelativul "Domnul Bond" şi îl va conduce în cel mai frumos apartament, unde îl aşteaptă o sticlă cu şampanie.

Clientul va putea, totodată, să invite o persoană la cină, în restaurantul hotelului, condus de un renumit maestru bucătar.

Acţiunea din cel mai recent roman din seria "James Bond", intitulat "Carte Blanche", se desfăşoară într-un alt oraş din regiunea Golfului Persic, Dubai, care oferă un cadru ideal pentru numeroase afaceri de spionaj şi asasinate.

Al 23-lea film din seria "James Bond" va fi lansat pe marile ecrane pe 26 octombrie 2012. Daniel Craig va interpreta pentru a treia oară rolul agentului 007 în acest lungmetraj al cărui titlu nu a fost deocamdată ales.

Cele 22 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici