Dan Dotson, vedetă a emisiunii „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari/ Cui ar fi aparţinut unitatea

Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii „Storage Wars”, a declarat că tocmai a aflat că a vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari bani cash, transmite New York Post.

28632 afișări
Imaginea articolului Dan Dotson, vedetă a emisiunii „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari/ Cui ar fi aparţinut unitatea

Dan Dotson, Storage Wars: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari

Dotson a spus că o femeie i-a dezvăluit acest lucru recent. Potrivit acesteia, soţul ei lucrează cu un bărbat care a cumpărat de la organizatorul de licitaţii unitatea cu 500 de dolari, iar în interior a descoperit o avere.

Situaţia s-a complicat atunci când fostul proprietar al boxei a contactat noul deţinător şi i-a oferit 600.000 de dolari în schimbul genţii cu milioanele. Acesta a refuzat şi a cerut 1,2 milioane pentru a returna restul de 6,3 milioane de dolari. Vechiul proprietar a acceptat, potrivit femeii.

O altă vedetă a emisiunii, Rene Nezhoda, a declarat că, cel mai probabil, banii sunt murdari şi aparţin mafiei sau unui cartel de droguri. „Este un motiv pentru care nu erau în bancă”, a declarat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici