Daniel Craig, după 25 de ani, din nou tată. Mama, Rachel Weisz, a confirmat informaţia

Actriţa britanică Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil cu soţul său, actorul Daniel Craig, potrivit bbc.com.

5303 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig, după 25 de ani, din nou tată. Mama, Rachel Weisz, a confirmat informaţia

Rachel Weisz şi Daniel Craig vor avea un copil

Într-un interviu pentru publicaţia The New York Times, actriţa a spus că sarcina este destul de înaintată şi că nu cunoaşte sexul copilului.

Actorii Rachel Weisz şi Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit în 2011, la New York.

Actriţa mai are un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener" (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane şi în filmele "Din Raiul Meu/ The Lovely Bones", de Peter Jackson, şi "Agora", de Alejandro Amenabar. Cel mai recent film al său este "Disobedience", regizat de Sebastián Lelio.

Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008), "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012) şi "Spectre" (2015). Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americană după primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului", "Cowboys and Aliens", dar şi thrillerul "Dream House", în care joacă alături de soţia sa, Rachel Weisz, şi de Naomi Watts.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici