Daniel Radcliffe, cel mai bogat tânăr actor din Marea Britanie. Vezi cine mai e în top - GALERIE FOTO

Actorul Daniel Radcliffe, interpretul vrăjitorului Harry Potter din franciza de succes omonimă, are o avere de 48 de milioane de lire sterline (54 milioane de euro) şi se situează pe primul loc în topul pe 2010 al celor mai bogate tinere vedete din Marea Britanie realizat de The Sunday Times.

371 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe, cel mai bogat tânăr actor din Marea Britanie. Vezi cine mai e în top - GALERIE FOTO

Daniel Radcliffe, cel mai bogat tânăr actor din Marea Britanie. Vezi cine mai e în top (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Daniel Radcliffe, în vârstă de 21 de ani, a strâns o avere de 48 de milioane de lire sterline datorită rolului din franciza "Harry Potter", dar şi celor din producţii puse în scenă pe Broadway (New York) şi West End (Londra), potrivit The Sunday Times.

Succesul seriei cu vampiri "Amurg/ Twilight" i-a adus actorului Robert Pattinson, în vârstă de 24 de ani, o avere totală de 32 de milioane de lire sterline (36,06 milioane de euro). Potrivit unor surse din piaţă, Pattinson ar fi semnat o înţelegere potrivit căreia ar primi 2,5% din încasările următoarelor două părţi din franciza "Amurg".

Pe poziţia a treia în acest top s-a situat Keira Knightley, în vârstă de 26 de ani, cu o avere de 30 de milioane de lire sterline (33,8 milioane de euro), obţinută mai ales datorită rolurilor din seria "Piraţii din Caraibe", dar şi unor contracte cu Chanel.

Producătoarea şi actriţa Kiera Chaplin, nepota lui Charlie Chaplin, în vârstă de 29 de ani, s-a situal pe locul al patrulea, cu o avere totală de 28 de milioane de lire sterline (31,55 milioane de euro).

Topul cinci al celor mai bogate vedete britanice cu vârsta până în 30 de ani este completat de Rupert Grint şi Emma Watson, fiecare cu o avere de 24 de milioane de lire sterline (27,04 milioane de euro). Pe lângă rolul din franciza "Harry Potter", Watson a obţinut sume frumoase şi din contracte cu Burberry şi Chanel, în timp ce Grint şi-a obţinut averea mai ales datorită rolului Ron Weasley din aceeaşi franciză de succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici