Dansez pentru tine: Corina Caragea are o coastă fisurată, iar Cove ia vitamine zi de zi

Corina Caragea are o coastă fisurată, iar pe Cove îl doare fiecare parte a corpului şi ia vitamine înainte de duelul de vineri seară de la "Dansez pentru tine", când unul dintre ei va fi eliminat din concurs în urma voturilor telespectatorilor Pro TV, informează televiziunea.

264 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Corina Caragea are o coastă fisurată, iar Cove ia vitamine zi de zi

Dansez pentru tine: Corina Caragea are o coastă fisurată, iar Cove ia vitamine zi de zi

"Mă mişc de parcă aş avea în permanenţă un cuţit înfipt în spate", spune Corina Caragea, care, de o săptămână, are o coastă fisurată care ar necesita repaus şi odihnă. "Suntem la duel, nu am cum să mă opresc, mă mişc destul de greu, cu dureri permanente, însă ştiu sigur că sora lui Ştefan, Camelia, pentru care noi luptăm, are dureri infinit mai mari decât ce simt eu, aşa că nici măcar nu mă plâng", spune prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport.

Corina Caragea se plânge că a slăbit destul de mult de când a început repetiţiile pentru "Dansez pentru tine". "Nu m-am cântărit, însă simt că am slăbit câteva kilograme. După concurs o să încep o cură de îngrăşare, o să vreau să mai pun câteva kilograme în plus", spune Corina, precizând că acum nu are timp să mănânce foarte mult şi nicidecum mese regulate, însă noaptea obişnuieşte să mănânce prajitura ei preferată, tiramisu, fără să se vadă asta pe siluetă.

Cât timp Corina şi Ştefan se antrenează pentru a realiza dansuri impecabile, ei îi roagă pe cei de acasă să fie alături de Camelia, sora lui Ştefan. "I-aş ruga să o voteze pe Camelia, dacă înţeleg suferinţa unui frate atunci când îşi vede sora chinuită într-un pat de spital. O clipă de neatenţie a unui şofer i-a schimbat lui Ştefan viaţa dramatic. Iar Cameliei i-a zdrobit corpul. Ea are nevoie de operaţii şi tratamente multiple ca să mai poată face lucruri atât de simple, dar atât de importante atunci când le pierdem: să îşi strângă copiii în braţe, să meargă, să se hrănească sau să zâmbească. Ea a fost victima unui accident rutier oribil, însă se poate recupera cu ajutorul oamenilor de acasă care o vor vota", spune Corina, îndemnând pe toţi cei care-şi doresc să îi susţină să trimită sms la 1322 cu textul Corina C.

Pe de altă parte, Cove ia vitamine zi de zi, mănâncă multe fructe, bea multă apă şi repetă şapte ore pe zi fără mai mult de două pauze pe zi, pentru a putea face faţă antrenamentelor pentru duelul de vineri. Cove şi Claudia au trecut de la agonie la extaz în ultimele două săptămâni. Dacă în cea de-a treia ediţie erau pe primul loc în clasament, vinerea trecuta le-a şters zâmbetul de pe buze şi le-a adus o condamnare la duel. "Am avut un moment de deznădejde, au fost lacrimi, apoi ne-am revenit şi ne-am apucat de treabă. Trebuie să trecem de acest duel!", spune cu convingere Cove care a încercat alături de partenera lui să facă din fiecare dans un show complex şi plin de amuzament.

Dacă pe ringul de dans stârneşte hohote de râs şi ropote de aplauze, în sala de repetiţii nu se lasă deloc mai prejos, Cove fiind responsabil cu buna-dispoziţia din echipa lor. "Spun mereu glume, bancuri, îmi place să fie atmosfera destinsă şi…distinsă la antrenamente", glumeşte el. Claudia, partenera lui, are probleme cu unul dintre genunchi, care i s-a şi umflat, însă face tratamente, îşi pune faşă, strânge din dinţi şi merge mai departe.

Pe de altă parte şi Cove simte până în măduva oaselor rezultatele antrenamentelor intensive de dans. "Da, am observat modificări substanţiale la corpul meu de când sunt la «Dansez pentru tine». Când mă trezesc dimineaţa, mă doare totul, fiecare părticică a corpului, fiecare milimetru", spune actorul, care nu simte că a slăbit, chiar dacă toată lumea îi spune că este mai suplu. Din cauza efortului uriaş pe care l-a depus, Cove a mâncat destul de mult: "Am mâncat ciocolată, prăjituri, îngheţată fără să se depună niciun kilogram. Iată un lucru bun!".

"Îmi doresc să-i putem oferi Claudiei şansa unei noi vieţi", spune Cove rugând telespectatorii să aleagă cu sufletul vineri seara şi să trimită sms la 1322 cu textul "Cove", pentru că el promite să facă spectacol adevărat în ringul de dans.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici