Dansez pentru tine: Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea va dansa în scop caritabil în ediţia de vineri

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea va dansa în scop caritabil în emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV.

279 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea va dansa în scop caritabil în ediţia de vineri

Dansez pentru tine: Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea va dansa în scop caritabil în ediţia de vineri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sorana Cîrstea va face senzaţie în faţa telespectatorilor Pro TV într-o coregrafie de dans contemporan alături de fostul partener al Corinei Caragea din sezonul trecut al emisiunii "Dansez pentru tine".

Alături de Ştefan Gheroghiu, Sorana Cîrstea va dansa în scop umanitar pe piesa "Teardrop" a trupei Massive Attack, coregrafia fiind semnată de Căprioara.

Pentru dansul de vineri seara, Sorana Cîrstea repetă de patru zile, câte trei-patru ore pe zi. "Se vede că este sportivă, pentru că are o disciplină pe care nu o întâlneşti foarte des la alte persoane în timpul antrenamentelor. Chiar cred că se descurcă foarte bine şi că va face un dans frumos vineri", spune coregrafa Căprioara.

Pe de altă parte, echipele concurente vor avea vineri seară parte de o ediţie inedită la "Dansez pentru tine", pentru că unul dintre stilurile de dans din competiţie va fi dansul popular în ploaie. Astfel, pe lângă dificilele dansuri gândite de specialistul în folclor Nea Marin Barbu, mişcările concurenţilor vor fi îngreunate şi de ploaia care va invada platoul.

Al doilea stil de dans al serii va fi cel tras la sorţi de către concurenţi, ce va avea ca temă comună "Balul străzii". La începutul probei, câştigătorul sezonului trecut al emisiunii, Edi Vasile, va arăta juriului şi publicului ce înseamnă un street dance autentic, alături de una din surioarele sale.

Totodată, Pepe şi partenera lui, Andreea, vor dansa reggaeton, Daniel Niţoiu şi Alexandra vor face publicul să tresalte în paşi de dans contemporan, Jojo va demonstra că poate să facă un street dance de excepţie alături de partenerul ei, Ionuţ, iar Andreea Ibacka şi Paul vor dansa stomp, în timp ce Catrinel Sandu şi Ionuţ vor colora ringul cu un dans ţigănesc.

Tensiunea va atinge cote maxime vineri seara în cazul celor două perechi aflate la duel. Actriţa Aylin Cadâr şi toboşarul trupei Zero, Alex, vor fi la mâna publicului pentru a merge mai departe în concurs pe drumul către împlinirea visului partenerilor lor. Telespectatorii Pro TV sunt singurii care le pot aduce zâmbetul pe buze celor aflaţi la duel, votându-i prin sms la 1322 cu textul Aylin sau Alex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici