David Beckham: "Votez ca Marea Britanie să rămână în UE pentru copiii mei şi pentru copiii lor"

Fostul fotbalist David Beckham susţine rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană,cu ocazia referendumului care va avea loc joi,23 iunie,exprimând că doreşte că trăiască într-o lume "vibrantă şi contectată" şi că ţara sa ar trebui să facă faţă provocărilor la nivel mondial alături de aliaţii săi.

1382 afișări
Imaginea articolului David Beckham: "Votez ca Marea Britanie să rămână în UE pentru copiii mei şi pentru copiii lor"

David Beckham: "Votez ca Marea Britanie să rămână în UE pentru copiii mei şi pentru copiii lor" (Imagine AFP)

Fostul fotbalist a postat un mesaj pe Facebook scriind că îşi doreşte să trăiască într-o lume "vibrantă şi contectată" şi că va vota ca Marea Britanie să rămână în UE în referendumul care are loc joi, 23 iunie, informează contactmusic.com.

Beckham se alătură unei ligi de celebrităţi care au militat ca la votul de joi, Marea Britanie să rămână alături de cei 28 de membri politici şi economici ai Uniunii.

Tată a patru copii, Beckham a argumentat că opţiunea sa are legătură cu viitorul "copiilor noştri şi al copiilor lor." Sportivul britanic a evidenţiat ideea că Marea Britanie ar trebui să facă faţă provocărilor lumii împreună cu aliaţii săi.

"Trăim într-o lume vibrantă şi conectată unde ca naţie suntem puternici. Pentru copiii noştri şi copiii lor, ar trebui să facem faţă problemelor lumii împreună şi nu singuri", a scris fosta vedetă a fotbalului.

În postarea sa, fostul jucător de la Manchester United a adus un omagiu coechipierilor săi născuţi în Marea Britanie, adugând că au fost o echipă "mai bună şi de succes" din cauza vedetelor europene precum Eric Cantona, Roy Keane şi a portarului Peter Schmeichel.

"Mi-am petrecut cei mai buni ani la clubul sportiv din tinereţea mea, la Manchester United. Am crescut cu un grup de tineri jucători britanici format din Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt şi fraţii Neville... Echipa ar fi câştigat trofee oricum, dar am făcut o echipă mai bună şi am avut mai mult succes din cauza portarului danez Peter Schmeichel, sfaturile irlandezului Roy Keane şi pricperea francezului Eric Cantona," a adăugat fostul fotbalist.

Beckham a mai exprimat că şi-a petrecut mare parte a carieri sale sportive jucând şi trăind în marile oraşe europene precum Madrid, Milano şi Paris, care au fost capabile să "bucure de cultura şi oamenii lor unici şi inspiraţionali."

Cu toate acestea, dându-şi seama că rezultatul votului poate fi oricare, Beckham, în vârstă de 41 de ani a mai precizat că ţara sa va rămâne 'importantă' în ciuda rezultatului de joi. Prim ministrul britanic David Cameron i-a mulţumit, marţi, pentru susţinerea venită din partea fotbalistului, alimentându-i speranţele ca rezultatul votului de joi să fie unul pozitiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici