David Hasselhoff, spitalizat de urgenţă

Actorul american David Hasselhoff a fost spitalizat de urgenţă, duminică, fiica sa cea mică declarând că acesta a consumat alcool în exces, informează tmz.com.

104 afișări
Imaginea articolului David Hasselhoff, spitalizat de urgenţă

David Hasselhoff, spitalizat de urgenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tmz.com, fiica în vârstă de 17 ani a actorului, Hayley Hasselhoff, a sunat-o pe mama sa, Pamela, spunându-i că David este foarte beat.

Una dintre prietenele Pamelei a sunat apoi la Serviciul de Urgenţă, iar medicii l-au transportat pe Hasselhoff de la reşedinţa sa din Encino la spital.

În octombrie 2007, David Hasselhoff, în prezent în vârstă de 56 de ani, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata împotriva dependenţei de alcool.

Hasselhoff şi Pamela Bach s-au căsătorit în 1989 şi au divorţat în 2006.

Cei doi au custodie comună asupra copiilor, Taylor Ann, în vârstă de 18 ani, şi Hayley, în vârstă de 17 ani.

David Hasselhoff a devenit cunoscut datorită rolului din serialul "The Young and the Restless/ Tânăr şi neliniştit", jucat în perioada 1975 - 1982.

În 1990, el şi-a lansat primul album, "Looking for Freedom", urmat apoi de "Crazy for You" (1991) şi "Miracle of Love" (1995).

Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor şi producător al "Baywatch - Echipa de intervenţie", care l-a făcut celebru în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici