De duminică, la 6 din 49 se câştigă şi cu trei numere

Începând din această duminică, 2 mai, jucătorii la Loto 6/49 pot câştiga şi cu trei numere la cel mai popular joc al Loteriei Române, informează Loteria Română.

384 afișări
Imaginea articolului De duminică, la 6 din 49 se câştigă şi cu trei numere

De duminică, la 6 din 49 se câştigă şi cu trei numere (Imagine: Cristina Nichituş/Mediafax Foto)

Câştigul la cea de-a patra categorie introdusă de Loteria Română este fix, în valoare de 4,5 lei.

Cu trei numere căştigătoare, jucătorii la Loto 6/49 pot opta pentru ridicarea câştigului în bani sau pentru a-şi încerca încă o dată norocul cu o nouă variantă de joc.

Tot din data de 2 mai plata tuturor căştigurilor la jocurile tip loto a căror valoare nu depăşeşte suma de 600 de lei, se va face în orice agenţie loto, indiferent de locul unde a fost jucat biletul câştigător.

Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala formă în portofoliul de produse al Loteriei Române la începutul anului 1993 şi este cel mai popular joc din România, care oferă, anual, câştiguri deosebit de atractive. Numai în anul 2009 la jocul Loto 6/49 s-au acordat 102.305 premii în valoare totală de 188.846.669 de lei.

În prezent, tragerile Loto 6/49 şi Noroc au loc de două ori pe săptămână în zilele de joi şi duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici