De nerecunoscut: Cum arată acum Brooke Shields, în trecut una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood - FOTO

Brooke Shields, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood în trecut, şi-a schimbat radical înfăţişarea.

34303 afișări
Imaginea articolului De nerecunoscut: Cum arată acum Brooke Shields, în trecut una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood - FOTO

De nerecunoscut: Cum arată acum Brooke Shields, în trecut una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood - FOTO

Ajunsă la 51 de ani, trecerea timpului şi-a pus serios amprenta şi pe cea care în trecut aprindea imaginaţia bărbaţilor care o vedeau în filme.

Căsătorită din 2001 cu scenaristul şi producătorul Chris Henchy, Brooke Shields îşi continuă cariera de actriţă, însă în ultimii ani a asigurat mai mult vocea pentru câteva pelicule.

Zilele de glorie ale lui Brooke Shields la Hollywood au trecut, la fel ca şi zilele în care era considerată una dintre cele mai sexy staruri de la Hollywood.

Înainte de a se mărita cu Chris Henchy, cu care are doi copii, Brooke Shields a fost căsătorită cu celebrul tenismen Andre Agassi, mariaj care a durat numai doi ani (între 1997 şi 1999).

Andre Agassi povestea în cartea sa autobiografică, "Open", că Brooke Shields o stima foarte tare pe actuala soţie a lui Agassi, fosta tenismenă Steffi Graf. În perioada în care Agassi a fost căsătorit cu Brooke Shields, aceasta avea o poză cu Steffi Graf pe frigider, spunându-i tenismenului că Graf avea cele mai frumoase picioare din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici