De Revelion, Primăria Craiovei va organiza un spectacol cu Talisman şi un foc de artificii

Primăria Craiovei va organiza de Revelion un spectacol în cadrul căruia va cânta formaţia Talisman şi un foc de artificii, costurile petrecerii ridicându-se, potrivit edilului Antonie Solomon, la aproximativ 30.000 de lei.

1826 afișări
Imaginea articolului De Revelion, Primăria Craiovei va organiza un spectacol cu Talisman şi un foc de artificii

De Revelion, Primăria Craiovei va organiza un spectacol cu Talisman şi un foc de artificii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că spectacolul organizat în centrul municipiului în noaptea de Revelion va începe la ora 23.00 şi este "mai modest, precum vremurile în care trăim", costurile fiind de 300 de milioane de lei vechi (n.r. - 30.000 de lei noi).

Edilul susţine că de-a lungul anilor a observat că oamenii preferă să stea în case sau restaurante şi să iasă pe străzi cu 30 de minute înainte de miezul nopţii.

"Evenimentul de anul acesta este mai modest precum vremurile în care trăim şi o să vină formaţia Talisman, de la ora 23.00, iar la 12 noaptea o să avem un foc de artificii impresionant. Costurile nu sunt mari, vreo 300 de milioane de lei vechi (n.r. - 30.000 de lei noi). Am observat că de Revelion lumea stă în casă sau la restaurant şi nu vine să stea la un concert în care să fie prezente mai multe formaţii timp de câteva ore. Olteanul nostru vine înainte cu 30 de minute de ora 12 noaptea, vede focurile de artificii şi apoi pleacă acasă. Nu vine lumea să se uite la spectacol o noapte întreagă. Aşa că nu avea sens să aducem mai multe formaţii", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Antonie Solomon.

Edilul Craiovei se aşteaptă ca la trecerea dintre ani pe străzile oraşului să iasă din casă "cel puţin 100.000 de oameni, mai mulţi ca la Paris".

"Lumea o să vină în centrul Craiovei, sunt convins că o să fie cel puţin 100.000 de oameni, mai mulţi ca la Paris. Iar eu o să fiu printre ei, vreau să mă bucur alături de craiovenii mei de acest moment minunat din an. Şi reţineţi că nu vreau să fiu pe scenă, vreau să stau printre ei şi să mă pierd în mulţimea de oameni", a mai spus Solomon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici