Denise Richards s-a împăcat cu fostul ei iubit, Richie Sambora

Actriţa Denise Richards s-a împăcat cu fostul ei iubit, rockerul Richie Sambora, alături de care formează din nou un cuplu, potrivit presei americane, citată de contactmusic.com.

118 afișări
Imaginea articolului Denise Richards s-a împăcat cu fostul ei iubit, Richie Sambora

Denise Richards s-a împăcat cu fostul ei iubit, Richie Sambora (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Denise Richards, fostă Bond Girl, a avut o relaţie de scurtă durată cu Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, în 2006, la puţin timp după divorţurile lor de Charlie Sheen, respectiv de Heather Locklear.

Potrivit tabloidului american National Enquirer, cei doi sunt din nou împreună, relaţia lor începând în urmă cu câteva săptămâni.

Prietenii lor susţin că Denise Richards şi Richie Sambora au decis să nu facă publică relaţia, din cauza intensei mediatizări a problemelor cu care se confruntă foştii lor parteneri de viaţă.

Charlie Sheen va fi în curând încarcerat pentru 30 de zile, după ce a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune asupra soţiei sale Brooke Mueller, ce a avut loc în reşedinţa de vacanţă din Aspen a cuplului, pe 25 decembrie 2009. La rândul ei, Heather Locklear, a fost acuzată, în aprilie, de fugă de la locul accidentului. Acuzaţiile au fost în cele din urmă retrase şi cazul a fost închis, din lipsă de probe.

Denise Richards, fostă Bond Girl, a divorţat de Charlie Sheen în 2006 şi beneficiază de o pensie alimentară lunară de 50.000 de dolari. Cei doi au împreună doi copii - Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de patru ani.

Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, a urmat două cure de dezintoxicare în 2007. În primăvara aceluiaşi an, Sambora a divorţat de actriţa americană Heather Locklear, după un mariaj de 12 ani.

Bon Jovi, fondată în New Jersey, în anii '80, a devenit una dintre trupele simbol ale muzicii rock. Printre albumele lansate se numără "Slippery When Wet" şi "New Jersey."

Trupa condusă de solistul Jon Bon Jovi este cunoscută pentru hituri precum "Livin' on a Prayer", "You Give Love a Bad Name" şi "I'll Be There for You".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici