Dennis Quaid va primi 500.000 de dolari de la spitalul care i-a otrăvit gemenii

Actorul Dennis Quaid va primi, în urma unei înţelegeri finale, despăgubiri de 500.000 de dolari de la un spital din Los Angeles, după ce, în noiembrie 2007, copiii săi gemeni au primit din greşeală o supradoză dintr-un medicament, eroare care i-ar fi putut costa viaţa, potrivit accesshollywood.com.

53 afișări
Imaginea articolului Dennis Quaid va primi 500.000 de dolari de la spitalul care i-a otrăvit gemenii

Dennis Quaid va primi 500.000 de dolari de la spitalul care i-a otrăvit gemenii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit documentelor depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, în luna mai, această sumă va fi împărţită în mod egal şi va fi achitată pe numele celor cei gemenilor, Zoe Grace şi Thomas Boone.

Bebeluşii lui Dennis Quaid, născuţi pe 8 noiembrie 2007 de o mamă surogat, au primit, la zece zile de la naştere, o doză de 1.000 de ori mai mare decât una normală dintr-un anticoagulant, heparină, după ce personalul medical de la spitalul Cedars-Sinaï din Los Angeles a confundat două fiole de medicamente.

Din fericire, gemenii actorului au putut fi salvaţi şi nu au prezentat sechele. În prezent, starea de sănătate a copiilor este bună.

Potrivit înţelegerii judiciare, conducerea spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles a acceptat să asigure asistenţă medicală gratuită gemenilor familiei Quaid, pentru orice problemă medicală viitoare a copiilor.

Dennis Quaid, în vârstă de 55 de ani, şi soţia sa, Kimberly, s-au cunoscut în martie 2003, prin intermediul unui prieten comun. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2004. Actorul şi soţia sa au apelat la o mamă surogat după ce Kimberly a pierdut mai multe sarcini.

Quaid mai are un fiu în vârstă de 17 ani, Jack Henry, cu fosta sa soţie, actriţa Meg Ryan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici