Divorţul anului în fotbalul mondial. Cu cine ar fi înşelat-o Mauro Icardi pe Wanda Nera

  • Potrivit presei din Argentina, un detectiv angajat de soţie îl urmărea pe atacantul de la PSG.
  • Se pare că Wanda Nera i-ar fi citit de pe telefonul mobil conversaţia prin Telegram cu actriţa China Suarez.
  • Wanda Nera este fosta soţie a unui alt fotbalist, Maxi Lopez, şi avea şi rolul de impresar pentru Icardi.
1207 afișări
Imaginea articolului Divorţul anului în fotbalul mondial. Cu cine ar fi înşelat-o Mauro Icardi pe Wanda Nera

Divorţul anului în fotbalul mondial. Cu cine ar fi înşelat-o Mauro Icardi pe Wanda Nera

Telenovela dintre jucătorul argentinian Mauro Icardi, 27 de ani, şi Wanda Nara, 33 de ani, ţine în suspans presa mondială. Se pare că Wanda va introduce divorţ, după ce a descoperit detalii inedite din activitatea soţului său.

Potrivit programului TV „Los Angeles de la manana”, din Argentina, actriţa China Suarez i-ar fi scris lui Icardi să „se întâlnească într-un loc în care nu-l cunoştea nimeni, într-o discotecă”.

 

Probabil prin intermediul aplicaţiei Telegram, socotită mai puţin populară decât WhatsApp şi poate mai utilă pentru conversaţii şi apeluri în secret.

 

Wanda, la rândul ei, ar fi angajat un detectiv privat, pentru a descoperi mişcările soţului ei.

De asemenea, a apărut informaţia că, în această dimineaţă, Icardi ar fi părăsit antrenamentele echipei Paris Saint Germain, pentru a merge la Milano şi a discuta cu soţia sa.

Între timp, China Suarez a publicat pe profilul ei de Instagram câteva fotografii ale călătoriei sale la Madrid.

Mauro şi Wanda formează cea mai „glamour” pereche din fotbalul mondial actual, detaliile relaţiei lor făcând deliciul presei mondiale. Precum odinioară Victoria şi David Beckham, cu menţiunea că Wanda adoră să iasă în evidenţă cu declaraţii belicoase şi cu poze incendiare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici