Documentar despre lupta lui Farrah Fawcett cu cancerul

Actriţa Farrah Fawcett va face publică lupta ei din ultimii doi ani şi jumătate cu cancerul la colon, relatând această experienţă traumatizantă într-un documentar filmat de ea însăşi, ce va fi difuzat pe un post de televiziune din Statele Unite.

52 afișări
Imaginea articolului Documentar despre lupta lui Farrah Fawcett cu cancerul

Documentar despre lupta lui Farrah Fawcett cu cancerul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fosta vedetă a serialului de televiziune "Îngerii lui Charlie" descrie toate tratamentele medicale la care a fost supusă în Statele Unite şi în Germania în acest documentar intitulat "Farrah's Story", ce va fi difuzat de NBC pe 15 mai, potrivit reprezentanţilor acestui post tv.

"Nu am înţeles niciodată de ce oamenii erau interesaţi de tot ceea ce făceam. Până acum", a declarat Farrah Fowcett, în vârstă de 62 de ani. "Chiar dacă mi-ar fi plăcut ca lupta mea cu cancerul să rămână o chestiune privată, am înţeles că am anumite responsabilităţi faţă de cei care îşi duc propria lor luptă pentru viaţă şi care ar putea să înveţe ceva folositor din experienţa mea", a spus aceasta.

Filmat cu propria ei cameră video şi relatat de Farrah Fawcett, acest documentar de două ore include apariţiile partenerului de viaţă al actriţei, celebrul Ryan O'Neal, dar şi cele ale colegelor ei din serialul "Îngerii lui Charlie", Jaclyn Smith şi Kate Jackson.

Farrah Fawcett a fost diagnosticată cu cancer la colon în septembrie 2006. Patru luni mai târziu a declarat că s-a însănătoşit, dar boala a revenit în mai 2007.

Potrivit Radaronline, Farrah Fawcett s-a deplasat recent în Germania, unde a urmat un tratament experimental cu celule suşă, fiind ulterior internată într-un spital din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici