Donald Trump l-ar putea numi pe Sylvester Stallone într-o funcţie-cheie în administraţia prezidenţială

Donald Trump l-ar putea numi pe actorul Sylvester Stallone într-o funcţie de top în administrarea sectorului artistic al SUA, în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, în viitoarea administraţie prezidenţială, informează Daily Mail.

916 afișări
Imaginea articolului Donald Trump l-ar putea numi pe Sylvester Stallone într-o funcţie-cheie în administraţia prezidenţială

Trump l-ar putea numi pe Sylvester Stallone într-o funcţie-cheie în administraţia prezidenţială (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Donald Trump l-ar putea numi pe Sylvester Stallone pe o funcţie de top în administrarea sectorului artistic în viitoarea administraţie prezidenţială, informează Daily Mail. Trump va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii în 20 ianuarie.

Daily Mail relatează că starul din filmul "Rocky" şi suporterul republican Stallone va fi numit în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, o agenţie federală responsabilă pentru acordarea de fonduri pentru artişti şi proiecte creative, care se află în subordinea preşedintelui Statelor Unite ale Americii.

"A fost asumat pe scară largă şi în mod eronat că administraţia prezidenţială Trump va fi ostilă artelor", ar fi declarat o sursă pentru Daily Mail.

"Dar domnul Trump simte că seria de numiri în funcţii-cheie ale unor persoane de renume este decizia de care avea nevoie industria creativă", ar fi adăugat sursa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici