Donald Trump recidivează: Posterul uriaş cu Game of Thrones, cu el în rolul principal | VIDEO

Donald Trump a expus miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă, un poster de mari dimensiuni în care el este ilustrat ca fiind personajul principal.

1120 afișări
Imaginea articolului Donald Trump recidivează: Posterul uriaş cu Game of Thrones, cu el în rolul principal | VIDEO

Donald Trump recidivează: Posterul uriaş cu Game of Thrones, cu el în rolul principal | VIDEO

La o întâlnire oficială cu membrii cabinetului său, pe masa de şedinţă, se afla un poster pe modelul „Game of Thrones” în care personajul principal era chiar preşedintele Statelor Unite.

Aceasta nu este prima sa expunere într-un afiş artistic de acest fel. În luna noiembrie 2018, liderul de la Casa Alba a fost atenţionat de Netflix după ce a postat afişul pe contul său de Twitter. 

Donald Trump a preferat să ignore atunci mesajul platformei online, iar ieri la şedinţa cabinetului, pe masa de consiliu, trona acelaşi afiş contestat. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici