Dosar penal pentru act sexual cu un minor în cazul profesoarei din Timiş acuzată că are o relaţie cu un elev

Poliţiştii din judeţul Timiş au deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce o femeie a sesizat că fiul ei, în vârstă de 16 ani, are o relaţie amoroasă cu profesoara lui de limba română, transmite corespondentul MEDIAFAX.

27487 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru act sexual cu un minor în cazul profesoarei din Timiş acuzată că are o relaţie cu un elev

Dosar penal pentru act sexual cu un minor în cazul profesoarei din Timiş acuzată că are o relaţie cu un elev

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în urma plângerii făcute, vineri, de o femeie împotriva profesoarei de limba română a fiului său, pe care o acuză că ar avea o relaţie amoroasă cu adolescentul, a fost deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 16 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici.

La sfârşitul săptămânii trecute, o mamă a reclamat la Inspectoratul Şcolar Timiş şi la Poliţia Timiş faptul că profesoara de limba română a fiului său ar avea de câteva luni o relaţie amoroasă cu acesta. Adolescentul are 16 ani şi este înscris la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din oraşul Făget, în clasa a X-a.

Inspectoratul Şcolar Timiş a sesizat unitatea de învăţământ la care predă profesoara, solicitând să se constituie de urgenţă o comisie de cercetare disciplinară prealabilă care să analizeze faptele prezentate de mama adolescentului.

Profesoara acuzată are 36 de ani şi este căsătorită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici