DRAGOSTE DE MAMĂ: Povestea emoţionantă a unei familii care a adoptat şase fraţi - FOTO

Deşi aveau deja patru fete ale lor, Deborah şi Ricky Polston au decis că îşi mai doresc un băieţel şi s-au hotărât să adopte unul. Însă planurile lor s-au schimbat atunci când au început să caute copilul pe care şi-l doreau.

648 afișări
Imaginea articolului DRAGOSTE DE MAMĂ: Povestea emoţionantă a unei familii care a adoptat şase fraţi - FOTO

DRAGOSTEA DE MAMĂ: Povestea emoţionantă a unei familii care a adoptat şase fraţi (Imagine: www.deborahpolston.com)

După începerea căutărilor, cei doi soţi şi-au dat seama că cei mai mulţi dintre copiii oferiţi spre adopţie erau mai mari ca vârstă, aveau nevoi speciale sau aveau mulţi fraţi, scrie Daily Mail.

Deborah, care scrie lucrări sau ţine prelegeri despre adopţii, şi Ricky, judecător la Curtea Supremă, s-au decis în final să adopte doi sau cel mult trei fraţi. Dorinţa li s-a împlinit în 2003, când familia lor s-a mărit cu trei fraţi, unul de 10 ani, unul de 3 şi unul de 2 ani.

"Cu o săptămână înainte de ne întâlni copiii pentru prima dată, băiatul de zece ani i-a spus asistentului său social: «Faceţi ceva ca fraţii mei să fie adoptaţi, nu vreau ca ei să sufere din cauza mea. Nimeni nu mă vrea pe mine, sunt prea mare». I-am îndrăgit imediat pe aceşti băieţi şi am reuşit să-i adoptăm", scrie Deborah Polston pe site-ul personal.

La cinci luni după ce i-au adoptat pe cei trei, familia Polston a primit un telefon prin care erau anunţaţi că mama băieţilor a mai născut un copil şi că aceasta nu are posibilitatea de a-l îngriji. Deoarece şi-au dorit ca toţi fraţii să crească împreună, Deborah şi Ricky Polston l-au adoptat şi pe acesta din urmă.

În următorii ani, familia Polston şi-a mărit numărul de membri, după ce au mai fost adoptaţi alţi doi fraţi ai băieţilor, pe care mama naturală i-a născut la diferenţă de doi ani.

"Băieţii au devenit copiii mei cu adevărat. Nici dacă le-aş fi dat eu naştere nu aş fi putut să-i iubesc mai mult", a declarat Deborah.

Cei doi soţi Polston sunt acum şi bunici, ei având trei nepoţi, care se joacă cu cel mai mic copil al cuplului, care are patru ani.

"În lume există 140 de milioane de orfani, iar în Statele Unite sunt 500.000 de copii în sistemul de adopţie. 120.000 dintre aceştia aşteaptă să fie adoptaţi, au speranţe şi vise despre o viaţă mai bună. Ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca aceştia să rămână fără familie", mai scrie Deborah Polston.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici