Drama celor mai frumoase gemene din lume. Anunţul făcut de cele două copile pe reţelele de socializare

Ava şi Leah Clements au cucerit lumea modei chiar dacă au doar 9 ani. Cele două copile, considerate cele mai frumoase gemene din lume, au peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram după ce mama lor le-a deschis contul.

3539 afișări
Imaginea articolului Drama celor mai frumoase gemene din lume. Anunţul făcut de cele două copile pe reţelele de socializare

Drama celor mai frumoase gemene din lume. Anunţul făcut de cele două copile pe reţelele de socializare

Tot mama lor a fost cea care le-a introdus în lumea modei, însă chiar dacă se bucură de o atenţie specială şi sunt mereu în lumina reflectoarelor, cele două fete trec printr-o adevărată dramă.

În urmă cu două luni, tatăl lor a fost diagnosticat cu leucemie şi limfom, o formă agresivă de cancer, informează CBS. Cele două fete au cerut ajutor pentru tatăl lor prin intermediul contului de Instagram, iar vineri au anunţat că acesta va fi supus unui transplant de măduvă.

“Ne îndreptăm spre spital pentru marea zi - transplantul de măduvă al tatălui nostru! Va primi celulele stem ale unchiului nostru şi sperăm ca celulele lui să preia controlul asupra corpului tatălui nostru, astfel încât cancerul să nu mai revină vreodată. Operaţia îl va face pe tata să fie foarte bolnav, dar sperăm ca totul să meargă conform planului, astfel încât să-l putem avea pe tatăl nostru înapoi cât mai curând posibil. #kevininvingecancerul”, a fost mesajul postat de cele două pe Instagram.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici