easyJet vrea să oficieze căsătorii în timpul zborurilor

Compania aeriană de low-cost easyJet vrea să ofere clienţilor săi posibilitatea de a spune "da" în timpul zborului, potrivit reprezentanţilor societăţii fondate de cipriotul Stelios Haji-Ioannou.

72 afișări
Imaginea articolului easyJet vrea să oficieze căsătorii în timpul zborurilor

easyJet vrea să oficieze căsătorii în timpul zborurilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conducerea companiei easyJet a trimis o cerere către municipalitatea din Luton, un oraş la nord-est de Londra, unde se află sediul companiei, pentru autorizarea oficierii de căsătorii în timpul zborului.

Reprezentanţii easyJet au spus că au primit numeroase cereri din partea cuplurilor care doresc să se căsătorească la înălţime, pentru că astfel de căsătorii originale sunt la modă.

"Noi suntem entuziasmaţi de acest proiect. Dacă este posibil, piloţii noştri ar putea uni destinele cuplurilor în aer", a declarat Paul Simmons, directorul regional al easyJet pentru Marea Britanie.

Dacă proiectul său va fi pus în practică, reprezentanţii easyJet afirmă că vor deveni prima companie aeriană care să propună acest serviciu. Totuşi, purtătorul de cuvânt al municipalităţii din Luton a spus că nicio decizie nu va putea fi luată înainte ca toate detaliile proiectului companiei să fie disponibile.

O căsătorie oficiată în acest mod se va face în schimbul unei taxe modeste, a spus purtătorul de cuvânt al companiei, care a anunţat, miercuri, o dublare a pierderilor nete din primul semestru.

Potrivit legislaţiei în vigoare în Marea Britanie, căsătoriile trebuie să fie pronunţate la un domiciliu fix prevăzut pentru căsătorii şi de către o persoană autorizată, ori un preot ori un reprezentant al stării civile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici