Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soţia acestuia a născut o fetiţă

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soţia acestuia a născut o fetiţă, iar artistul a anunţat evenimentul pe Instagram.

274 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soţia acestuia a născut o fetiţă

Cântăreţul a postat joi pe Instagram o fotografie cu o pereche de şosete mici şi a scris: „Vreau să vă anunţ pe toţi că am mai avut o fetiţă frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiţi de ea şi suntem pregătiţi să fim o familie de 4".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Sheeran, cunoscut pentru părul său roşcat şi comportamentul său timid, s-a căsătorit cu Seaborn în 2019, pe care o cunoaşte de când avea 11 ani.

Cuplul mai are o fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, născută în august 2020. Ea a fost întâmpinată de muzician într-o postare similară pe Instagram, cu o fotografie cu şosete mici, potrivit Reuters.

Sheeran, în vârstă de 31 de ani, este cel mai de succes artist britanic al ultimului deceniu, situându-se în total 79 de săptămâni în fruntea topurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici