"El Secreto de Sus Ojos", recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film străin

Pelicula argentiniană "El Secreto de Sus Ojos" a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane, care a avut loc duminică, la Los Angeles, potrivit imaginilor difuzate de HBO.

48 afișări
Imaginea articolului "El Secreto de Sus Ojos", recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film străin

"El Secreto de Sus Ojos", recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film străin

Regizat de Juan José Campanella şi Juan Pan, "El Secreto de Sus Ojos" este un film complex, care îmbină poveşti de dragoste ce se întind pe parcursul a două generaţii, un thriller cu accente de film poliţist, despre un bărbat care vrea să rezolve o crimă comisă cu 30 de ani înainte.

Lungmetrajul a primit, printre altele, 13 premii ale Academiei de film argentiniene şi două premii Goya.

La această categorie a premiilor Oscar au mai fost nominalizate peliculele "Ajami" (Israel), "The Milk of Sorrow" (Peru), "Un Prophete" (Franţa) şi "Das Weisse Band" (Germania).

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza i-a revenit lungmetrajului japonez "Departures", de Yojiro Takita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici