Elena Băsescu, colecţie de haine pentru mame şi copii. De unde i-a venit ideea

Elena Băsescu a lansat o colecţie de haine pentru mame şi copii şi s-a asociat în acest demers cu creatoarea de modă Iulia Bălan, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook.

1943 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu, colecţie de haine pentru mame şi copii. De unde i-a venit ideea

Elena Băsescu, colecţie de haine pentru mame şi copii. De unde i-a venit ideea

"Ideea unei colecţii de haine asortate mamă - copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama»", a explicat Elena Băsescu.

Ea a mai spus că s-a asociat în acest proiect cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

"Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul «Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan»", a mai scris aceasta.

Fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, spune că prima sa colecţie de modă este dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece.

"Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt", a scris Elena Băsescu.

În vârstă de 38 de ani, Elena Băsescu are trei copii, Sofia, în vârstă de cinci ani, Traian, în vârstă de aproape 4 ani, şi Anastasia, născută în iunie anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici