Elijah Wood debutează într-o scenă de sex pe marile ecrane

Elijah Wood, celebru pentru rolul hobbit-ului Frodo din seria "Stăpânul Inelelor", a avut parte de prima sa scenă de sex pentru marile ecrane, în filmul "The Oxford Murders", în care face dragoste acoperit cu spaghete, informează femalefirst.co.uk.

57 afișări
Imaginea articolului Elijah Wood debutează într-o scenă de sex pe marile ecrane

Elijah Wood debutează într-o scenă de sex pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto)

Actorul a filmat bizara scenă de sex alături de colega sa de platou Leonor Watling.

Vorbind despre neobişnuita scenă, Wood a declarat: "Pe foaie suna puţin idiot şi a fost destul de dificil să faci ca totul să pară amuzant şi relaxant. Dar a fost amuzant. Nu am mai avut scene de sex într-un film şi a fost inedit pentru mine. Am avut noroc că am lucrat cu Leonor, pentru că aveam încredere unul în celălalt. Iar ea este o femeie frumoasă, deci nu a fost aşa de dificil".

Totuşi, Elijah a recunoscut că nu ştia unde să se uite atunci când Leonor s-a dezbrăcat pentru scenă.

"Este puţin cam ciudat când joci cu o femeie actriţă, cu care te înţelegi bine, şi apoi apare nuditatea în faţa ta. Simţi imediat că trebuie să fii respectuos, deci nu te poţi uita la ce este în faţa ta", a spus actorul.

Filmul "The Oxford Murders", de Álex de la Iglesia, în care mai apar John Hurt şi Julie Cox, va fi lansat în Marea Britanie la sfârşitul lunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici